Toetje met Bastogne en peer

Met dit recept zet je binnen een paar minuten een lekker toetje met Bastognekoeken en gekarameliseerde peer op tafel

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Materialen

Bereiding

 Schil de peer en snijd deze in kleine stukjes. Meng de stukjes peer met de suiker en kaneel in een kommetje. Smelt wat boter in een pan en bak de peer een paar minuutjes. Verkruimel de Bastognekoeken en verdeel een laagje hiervan over de bodem van de glaasjes.

 Voeg dan een laag Griekse yoghurt en vanille vla toe en eindig met een laagje peer. Herhaal dit totdat de glazen vol zijn en eindig met peer en wat Bastogne stukjes.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!