
Toetje met Bastogne en peer
Met dit recept zet je binnen een paar minuten een lekker toetje met Bastognekoeken en gekarameliseerde peer op tafel
10 M
Ingrediƫnten: Toetje Bastogne
Voor personen
-
1 peer
-
4 bastogne koekjes
-
250 ml Griekse yoghurt
-
250 ml vanille vla
-
1 theelepel kaneel
-
1 theelepel suiker
Materialen
-
2 glaasjes
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Toetje Bastogne
-
Schil de peer en snijd deze in kleine stukjes. Meng de stukjes peer met de suiker en kaneel in een kommetje. Smelt wat boter in een pan en bak de peer een paar minuutjes. Verkruimel de Bastognekoeken en verdeel een laagje hiervan over de bodem van de glaasjes.
-
Voeg dan een laag Griekse yoghurt en vanille vla toe en eindig met een laagje peer. Herhaal dit totdat de glazen vol zijn en eindig met peer en wat Bastogne stukjes.
Heeft het gesmaakt?
536 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 370
- vet 14 gr
- verzadigd vet 8 gr
- koolhydraten 52 gr
- w.v. suikers 34 gr
- vezels 2.5 gr
- eiwit 8 gr
- zout 0.3 gr
Ook lekker