Toetje met Bastogne en peer

Met dit recept zet je binnen een paar minuten een lekker toetje met Bastognekoeken en gekarameliseerde peer op tafel

Nagerecht 10 min

ingrediënten

voor 2 personen

Materialen

Bereiding

  1. Schil de peer en snijd deze in kleine stukjes. Meng de stukjes peer met de suiker en kaneel in een kommetje. Smelt wat boter in een pan en bak de peer een paar minuutjes. Verkruimel de Bastognekoeken en verdeel een laagje hiervan over de bodem van de glaasjes.

  2. Voeg dan een laag Griekse yoghurt en vanille vla toe en eindig met een laagje peer. Herhaal dit totdat de glazen vol zijn en eindig met peer en wat Bastogne stukjes.

Heeft het gesmaakt?
499 stemmen Bedankt voor je stem!

Uit onze shop

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!