Tortilla pesto rolletjes

Lekkere Italiaanse wraprolletjes met pesto en parmaham, een aanrader voor elk feestje!

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

Rooster de pijnboompitten goudbruin in een koekenpan zonder olie. Warm de tortilla’s op in de magnetron volgens verpakking. Leg ze daarna op een stuk aluminiumfolie. Doe de pesto en de ricottakaas samen in een kommetje en roer deze door elkaar.

Bestrijk de gehele tortilla met het pesto-ricotta mengsel en leg hierop per tortilla 2 plakken parmaham. Strooi hierover de pijnboompitten, parmezaanse kaas en wat rucola. Rol de tortilla op doormiddel van de aluminiumfolie op en vouw de uiteinden dicht. (Mocht je de tortilla nog niet direct willen serveren kun je deze het beste bewaren in de koelkast.) Haal de wraps uit de folie en snijd de uiteinden er af, snijd van de rest van de rol mooie plakken van ongeveer 3 a 4 cm en zet ze eventueel vast met een prikker.

3 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!