Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Vissticks van de bakplaat met groenten

Super makkelijke maaltijd van vis, groenten en aardappels van de bakplaat.

Ingrediënten
  • 500 gr krieltjes (in schil)
  • 10 vissticks (bevroren)
  • 300 broccoli
  • Snuf knoflookpoeder (of vers)
  • 1 eetlepel olie
  • 1 paprika
  • peper en zout
  • ½ theelepel tijm
Materialen
  • Bakplaat met bakpapier

Bereiding
Verwarm de oven op 220 graden. Halveer eventueel de grote krieltjes. Kook ze 8 minuten voor in een pan met water. Giet ze af en doe in een kom en voeg een klein scheutje olie toe en een snufje peper, zout, knoflook en tijm. Verdeel ze over de bakplaat.

visstisck_bakplaat_01.jpg
visstisck_bakplaat_02.jpg
visstisck_bakplaat_03.jpg
visstisck_bakplaat_04.jpg

Leg de paprika in reepjes en de broccoli in kleine roosjes er tussen. Besprenkel deze met een klein beetje olie. Leg ook de vissticks er tussen. schuif de bakplaat in de oven en bak in ca. 17 minuten gaar. Schep de groenten en aardappels halverwege een keer om en keer ook de vissticks om.

Tip: je kunt ook aardappelpartjes gebruiken

Beoordeling (60 stemmen)
Bewaar
E-mail
Print, by
Deel

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Perzik salade met krokante geitenkaas
Mexicaanse pastasalade met mais
Salade met falafel en mango
Kip teriyaki salade
Chimichurri salade met biefstuk
Print met
×