Vissticks van de bakplaat met groenten

Super makkelijke maaltijd van vis, groenten en aardappels van de bakplaat.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Materialen

Bereiding

 Verwarm de oven op 220 graden. Halveer eventueel de grote krieltjes. Kook ze 8 minuten voor in een pan met water. Giet ze af en doe in een kom en voeg een klein scheutje olie toe en een snufje peper, zout, knoflook en tijm. Verdeel ze over de bakplaat.

 Leg de paprika in reepjes en de broccoli in kleine roosjes er tussen. Besprenkel deze met een klein beetje olie. Leg ook de vissticks er tussen. schuif de bakplaat in de oven en bak in ca. 17 minuten gaar. Schep de groenten en aardappels halverwege een keer om en keer ook de vissticks om.

 Tip: je kunt ook aardappelpartjes gebruiken

114 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x snelle curries

Groene curry met peultjes
Zelfgemaakte kip korma
Pompoencurry met linzen

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.