Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Wrap met kipschnitzel en puntpaprika

Super makkelijk recept voor gevulde tortilla wraps met krokante kipschnitzel, puntpaprika en een licht pittige yoghurtsaus

Ingrediënten
  • 4 wraps
  • 2 kipschnitzels
  • 2 puntpaprika’s
  • 100 gr ijsbergsla
  • 1 avocado’s
  • 100 ml Griekse yoghurt
  • kneepje honing
  • Snufje chili
  • peper en zout
Materialen
  • Prikkertjes

Bereiding
Bak de kipschnitzels in een pan krokant. Meng de yoghurt met de honing, chili en een snuf peper en zout. Verwarm de wraps volgens de verpakking. Snijd de paprika in reepjes en de avocado in partjes.

wrap_kipschnitzel_01.jpg
wrap_kipschnitzel_02.jpg
wrap_kipschnitzel_03.jpg

Doe wat sla op de wraps gevolgd door wat in repen gesneden kipschnitzel, puntpaprika en avocado. Schep er wat saus op en maak dicht met een prikkertje.

Tip: vervang de kipschnitzel ook eens voor een vegetarische variant

Beoordeling (157 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette