Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Wrap met kipschnitzel en puntpaprika

Super makkelijk recept voor gevulde tortilla wraps met krokante kipschnitzel, puntpaprika en een licht pittige yoghurtasaus

Ingrediënten
  • 4 wraps
  • 2 kipschnitzels
  • 2 puntpaprika’s
  • 100 gr ijsbergsla
  • 1 avocado’s
  • 100 ml Griekse yoghurt
  • kneepje honing
  • Snufje chili
  • peper en zout
Materialen
  • Prikkertjes

Bereiding
Bak de kipschnitzels in een pan krokant. Meng de yoghurt met de honing, chili en een snuf peper en zout. Verwarm de wraps volgens de verpakking. Snijd de paprika in reepjes en de avocado in partjes.

wrap_kipschnitzel_01.jpg
wrap_kipschnitzel_02.jpg
wrap_kipschnitzel_03.jpg

Doe wat sla op de wraps gevolgd door wat in repen gesneden kipschnitzel, puntpaprika en avocado. Schep er wat saus op en maak dicht met een prikkertje.

Tip: vervang de kipschnitzel ook eens voor een vegetarische variant

Beoordeling (51 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x oranje recepten
  • Hapjes
Oranje paprika met roomkaas
  • Hapjes
Oranje kaasballetjes
  • Gebak en taart
Oranje kroontjes met abrikoosjes

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Salade met gnocchi en gegrilde groene asperges
Salade met witlof en ei
Sandwich met gerookte zalm met komkommer
Smoothie bowl met banaan en aardbei
Caprese salade met perzik