
Wrap met kipschnitzel en puntpaprika
Super makkelijk recept voor gevulde tortilla wraps met krokante kipschnitzel, puntpaprika en een licht pittige yoghurtsaus
20 M
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
4 wraps
-
2 kipschnitzels
-
2 puntpaprikaās
-
100 gr ijsbergsla
-
1 avocadoās
-
100 ml Griekse yoghurt
-
kneepje honing
-
Snufje chili
-
peper en zout
Materialen
-
Prikkertjes
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Bak de kipschnitzels in een pan krokant. Meng de yoghurt met de honing, chili en een snuf peper en zout. Verwarm de wraps volgens de verpakking. Snijd de paprika in reepjes en de avocado in partjes.
-
Doe wat sla op de wraps gevolgd door wat in repen gesneden kipschnitzel, puntpaprika en avocado. Schep er wat saus op en maak dicht met een prikkertje.
-
Tip: vervang de kipschnitzel ook eens voor een vegetarische variant
Heeft het gesmaakt?
1618 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 405
- vet 20 gr
- verzadigd vet 4.5 gr
- koolhydraten 38 gr
- w.v. suikers 5 gr
- vezels 5 gr
- eiwit 19 gr
- zout 1.5 gr
Ook lekker