Wrap rolletjes met serranoham

Deze rolletjes van wortel wraps zijn de perfecte hapjes tijdens een tapas maaltijd. De vulling bestaat uit avocado, serranoham en pijnboompitten.

Hapjes en snacks 15 min + 1 uur opstijven

ingrediënten

voor 14 stuks

Benodigdheden:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitjes tot deze goudbruin zijn.

  2. Besmeer 1 wrap met 2 eetlepels roomkaas en verdeel vervolgens 2 plakken serranoham eroverheen.

  3. Snijd de avocado in pakken en leg de helft hiervan op de serrano ham.

  4. Scheur 1 blaadje sla in stukjes en verdeel over de wrap.

  5. Strooi de pijnboompitjes erover en breng op smaak met peper en zout.

  6. Rol de wrap op en verpak in aluminiumfolie. Laat deze 1 uur in de koelkast opstijven.

  7. Herhaal dit met de andere wrap en ingrediënten. Verwijder daarna de folie en snijd de rol nu in ongeveer 7 stukjes.

  8. Tip: ik heb gele wortel wraps gebruikt van No Fairytales maar je kunt ook gewone wraps nemen.

Heeft het gesmaakt?
146 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!