Wrap rolletjes met serranoham
Deze rolletjes van wortel wraps zijn de perfecte hapjes tijdens een tapas maaltijd. De vulling bestaat uit avocado, serranoham en pijnboompitten.
15 M + 1 U opstijven
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
2 wraps ( bijv. gele wortel )
-
2 blaadjes sla
-
4 eetlepels roomkaas
-
4 plakken serranoham
-
1 avocado
-
2 eetlepels pijnboompitten
-
peper en zout
Benodigdheden:
-
Aluminiumfolie
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Rooster de pijnboompitjes tot deze goudbruin zijn.
-
Besmeer 1 wrap met 2 eetlepels roomkaas en verdeel vervolgens 2 plakken serranoham eroverheen.
-
Snijd de avocado in pakken en leg de helft hiervan op de serrano ham.
-
Scheur 1 blaadje sla in stukjes en verdeel over de wrap.
-
Strooi de pijnboompitjes erover en breng op smaak met peper en zout.
-
Rol de wrap op en verpak in aluminiumfolie. Laat deze 1 uur in de koelkast opstijven.
-
Herhaal dit met de andere wrap en ingrediƫnten. Verwijder daarna de folie en snijd de rol nu in ongeveer 7 stukjes.
-
Tip: ik heb gele wortel wraps gebruikt van No Fairytales maar je kunt ook gewone wraps nemen.
Heeft het gesmaakt?
148 stemmen
Ook lekker