Wrap rolletjes met serranoham

Deze rolletjes van wortel wraps zijn de perfecte hapjes tijdens een tapas maaltijd. De vulling bestaat uit avocado, serranoham en pijnboompitten

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden:

Bereiding

 Rooster de pijnboompitjes tot deze goudbruin zijn. Besmeer 1 wrap met 2 eetlepels roomkaas en verdeel vervolgens 2 plakken serranoham er over. Snijd de avocado in pakken en leg de helft hiervan op de serano ham. Scheur 1 blaadje sla in stukjes en verdeel over de wrap.

 Strooi de pijnboompitjes erover en breng op smaak met peper en zout. Rol de wrap op en verpak in aluminium folie. Laat deze 1 uur in de koelkast opstijven. Herhaal dit met de andere wrap en ingrediënten. Verwijder daarna de folie en snijd de rol nu in ongeveer 7 stukjes.

 Tip: ik heb gele wortel wraps gebruikt van No Fairytales maar je kunt ook gewone wraps nemen.

tortilla-rolletjes-avocado
100 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x snelle curries

Groene curry met peultjes
Zelfgemaakte kip korma
Pompoencurry met linzen

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.