Wraps met gemarineerde speklap

Probeer eens iets anders op je wrap en maak deze gemarineerde speklapjes met een oosterse twist.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Snijd de speklappen in grove stukken. Meng ze met de ketjap, cayennepoeder, knoflook en kerriepoeder. Laat eventueel marineren voor een intensere smaak maar is niet noodzakelijk. Bak de speklappen in een pan ca. 10 minuten.

 Verwarm ondertussen de wraps volgens de verpakking en snijd de ananas stukken en de komkommer in plakjes. Beleg de wraps met wat sla, komkommer, ananas, gebakken spek, alfa alfa en gebakken uitjes. Doe er als laatste een beetje saus over naar smaak.

44 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!