Wraps met krokante garnalen

Garnalen in een krokant jasje op een wrap met koolsalade, mango en chilisaus

Hoofdgerecht 50 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Dressing

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Zodra de oven op temperatuur is hang je de wraps op het ovenrek zodat ze naar beneden hangen. Bak ze in ongeveer 8 minuten licht bruin en knapperig. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Meng deze vervolgens door de gesneden kool. Dep de garnalen droog en haal ze door de bloem, vervolgens door het losgeklopte ei en als laatste door de panko.

  2. Bak de garnalen krokant in een pan met een klein laagje zonnebloemolie. Snijd de mango in blokjes. Vul de krokante wraps met wat koolsalade, stukjes mango en gepaneerde garnalen. Voeg een beetje sweet chili saus naar smaak toe en bestrooi met wat sesamzaadjes.

  3. Tip: kun je geen panko (japans broodkruim) vinden, gebruik dan paneermeel.

Heeft het gesmaakt?
34 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!