
Krokante gnocchi met dip
Maak gnocchi eens op een andere manier zoals deze krokante gnocchi uit de Airfryer of Healthfryer. Heerlijk gekruid en goudbruin gebakken, lekker als hapje of bij het avondeten. Combineer ze met een frisse salade voor een compleet hoofdgerecht.
5 M + 15 M oventijd
Ingrediƫnten: Krokante gnocchi met dip
Voor personen
-
250 gr gnocchi
-
1 eetlepel olie
-
1 theelepel knoflookpoeder
-
1 snuf chili
-
0.5 theelepel paprikapoeder
-
1 snuf peper en zout
-
7 gedroogde tomaatjes uit pot
-
200 gr zuivelspread
-
1 theelepel citroensap
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Krokante gnocchi met dip
-
Doe de (ongekookte) gnocchi in een kom. Voeg de olie, knoflookpoeder, chili, peper, zout en paprikapoeder toe en schep door elkaar.
-
Doe de gnocchi dan in de Airfryer of Healthfryer en bak ca. 15 min. op 200 graden licht krokant.
-
Mix ondertussen de roomkaas, citroensap en gedroogde tomaatjes in een keukenmachine grof door elkaar.
-
Serveer de krokante gnocchi met de roomkaas dip.
Receptvideo
Heeft het gesmaakt?
44 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 191
- vet 11 gr
- verzadigd vet 5 gr
- koolhydraten 18 gr
- w.v. suikers 2.5 gr
- vezels 1.2 gr
- eiwit 4 gr
- zout 0.95 gr
Ook lekker