Ga naar de inhoud
Krokante gnocchi met dip

Krokante gnocchi met dip

Maak gnocchi eens op een andere manier zoals deze krokante gnocchi uit de Airfryer of Healthfryer. Heerlijk gekruid en goudbruin gebakken, lekker als hapje of bij het avondeten. Combineer ze met een frisse salade voor een compleet hoofdgerecht.

5 M + 15 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor personen

  • 250 gr gnocchi
  • 1 eetlepel olie
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 snuf chili
  • 0.5 theelepel paprikapoeder
  • 1 snuf peper en zout
  • 7 gedroogde tomaatjes uit pot
  • 200 gr zuivelspread
  • 1 theelepel citroensap

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Doe de (ongekookte) gnocchi in een kom. Voeg de olie, knoflookpoeder, chili, peper, zout en paprikapoeder toe en schep door elkaar.


  2. Doe de gnocchi dan in de Airfryer of Healthfryer en bak ca. 15 min. op 200 graden licht krokant.


    krokante gnocchi stap 1 krokante gnocchi stap 2 krokante gnocchi stap 3
  3. Mix ondertussen de roomkaas, citroensap en gedroogde tomaatjes in een keukenmachine grof door elkaar.


  4. Serveer de krokante gnocchi met de roomkaas dip.