Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Zelfgemaakte currypasta

Een heerlijke basis van een Indiaas currygerecht op basis van verse ingrediënten

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Snipper de ui, knoflook, rode peper en geschilde gember grof. Voeg deze met de rest van de ingredienten in een keukenmachine en maal fijn. Voeg eventueel nog een beetje extra olie toe om het mengsel wat smeuïger te maken. Je kunt ook een staafmixer gebruiken om het mengsel te pureren. Doe het mengsel in de potjes en bewaar 2 a 3 weken goed afgesloten in de koelkast.

 Gebruik 2 a 3 eetlepels van deze currypasta als basis voor een currygerecht waar je vervolgens nog tomatenblokjes en kokosmelk of yoghurt aan toe voegt.

  Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×
+
Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
klik en kies 'Zet op beginscherm'.