De perfecte salade maken in 7 stappen
Het bouwen van een salade is een serieuze zaak, want de salade moet natuurlijk goed in balans zijn. Met deze tips kun jij de perfecte (maaltijd) salade maken.
13 oktober 2017
Sandra
- Bladsla
- Spinazie
- Rucola
- Krulsla
- Boerenkool
- Couscous of bulgur
- Kikkererwten of bonen
- Linzen
- Penne of farfalle
- Krieltjes
- Zoete aardappel
- Quinoa
- Rijst
- Gegrilde courgette
- Paprika
- Komkommer
- Bietjes
- Wortel
- Tomaat
- Mango
- Nectarine of perzik
- Appel
- Walnoten
- Pijnboompitten
- Pompoenpitten
- Sesamzaad
- Pecannoten
- Gerookte zalm
- Garnalen
- Tonijn
- Kip
- Biefstuk
- Feta kaas
- Mozzarella
- Falafel balletjes
- Croutons
- Zongedroogde tomaat
- Kappertjes
- Olijven
- Zilveruitjes
- Verse kruiden zoals peterselie, munt of koriander
- Olie, azijn, peper en zout
- Olie, azijn, mosterd, honing en een uitje
- Yoghurt, kruiden, peper en zout
- Tahini, citroensap, peper en zout
- Soja, limoensap, honing en pindakaas
- Salade met gegrilde tonijn
- Salade met kip en perzik
- Orzo salade met pesto
- Spinazie salade met mango en serranoham
- Sushi salade met zalm
Vind je dit leuk?
11 stemmen