Even voorstellen: Jaimy’s Kitchen

Wellicht is het leuk als ik mijzelf even kort voorstel. Mijn naam is Jaimy van Dijke, 28 jaar en je kunt mij kennen van mijn foodblog JaimysKitchen.nl. Recepten bedenken, koken en bloggen zijn mijn grote passies en daar mag ik nu op Leuke Recepten iets meer van laten zien.

Mijn passie voor koken en eten is aangewakkerd door alle intrigerende geuren, kleuren en smaken van de Indiase keuken tijdens de periode dat ik in India gewoond heb. Het experimenteren met deze nieuwe ingrediënten was begonnen, met hulp van mijn vriendinnen in India. Eenmaal terug in Nederland ben ik verder gegaan met het ontdekken van nieuwe wereldkeukens, specerijen en gerechten. Naast recepten schrijf ik ook graag over ervaringen tijdens reizen, stedentrips en hotspots.

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor 'gewone' Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks. Mijn voorkeur gaat uit naar vegetarisch of vegan, dit ben ik niet maar ik houd me er wel graag mee bezig. Dus voor mij een leuke uitdaging om te laten zien dat je ook zonder vlees en/of zuivel iets heerlijks op tafel kunt zetten. Uiteraard zoals jullie gewend zijn van LeukeRecepten met een beknopte en eenvoudige ingrediëntenlijst en een makkelijke beschrijving. Veel plezier!

Groetjes Jaimy
jaimyskitchen.nl