Surinaamse eiersalade
Deze eiersalade heeft een Surinaams tintje door de toevoeging van kerrie en selderij. Ook is deze salade een beetje pittig door de chili
ingrediënten
Bereiding
-
Kook de eieren hard in ongeveer 8 minuten. Laat de eieren schrikken in koud water zodat je ze goed kunt pellen. Snipper het uitje en bak deze in een pannetje tot deze glazig is. Voeg dit in een kommetje en meng mosterd, mayonaise, kerrie en chili er doorheen. Snijd de augurk klein en voeg deze samen met bieslook en selderij ook toe aan het mengsel. Snijd het ei in kleinere stukjes en meng er doorheen. Breng eventueel op smaak met zout. Smeer de eiersalade op de toast.

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.