Kijkje in mijn keuken – december 2022

Ondanks dat 2023 al begonnen is blik ik nog even terug op de maand december die natuurlijk in het teken stond van de feestdagen, veel lekker eten en nieuwe records! 

Het was erg druk begin december, de laatste kerstrecepten en samenwerkingen gingen op de foto en we bereiden ons voor op drukke tijden op onze site en server.

Ovenclean kwam langs om onze oven professioneel en goed te reinigen. Dit is een aanrader om 1 x per jaar te laten doen, als je het zelf niet zo goed bijhoud (net als ik). Nu kunnen we weer fris en veilig bakken!

We hebben een record gehaald met het aantal bezoekers, afgelopen maand bezochten bijna 5 miljoen mensen onze website! Wauw! En gelukkig lag onze server er niet uit zoals het jaar daarvoor. Maar af en toe zat ik wel zenuwachtig te monitoren of alles goed ging.

Ook maakte ik zelf oliebollen. Niet alleen de standaard oliebollen maar ook met chocolade en Monchou en kersen. Twee hele lekkere varianten!

Ik was op uitnodiging gaan eten bij Bistro Bar Winston in Eindhoven. Dit plekje kende ik nog niet en ligt een beetje verscholen op stratumseind maar je kunt er heerlijk eten. Tip: ga voor de plank van de chef met heel veel lekkere hapjes en snacks.

Er waren ook veel natte en druilerige dagen, perfect om samen met onze hond Payo op de bank te hangen.

Ik hoef niet te wachten tot januari om met goede voornemens te beginnen. Ik sport elke week samen met mijn personal trainster bij ons in de tuin. En ook het hardlopen gaat nog steeds heel goed.

De eerste gezonde recepten voor januari werden ook gemaakt, geproefd en gefotografeerd. Deze heerlijke gezonde wafels komen binnenkort dus online!

Ik ging met mijn moeder, zus en schoonzus samen lunchen. Daarna gingen we nog kerststukjes en kransen maken en was erg trots op mijn resultaat die nu in de woonkamer hangt.

Op Kerstavond gingen Eric en ik met z’n tweetjes uit eten bij Welp in Eindhoven. Het was heerlijk en hebben weer genoten. Ik had sticky bloemkool en een heerlijke soepje vooraf.

Eerste kerstdag hadden we een kerstdiner bij Eric’s familie en iedereen maakte een gang.

Ik had als voorgerecht mijn tomatentartaar gemaakt met burrata en basilicum. Die viel goed in de smaak. Daarna kwam het hoofdgerecht van Eric’s moeder en toetje van mijn schoonbroer.

De volgende dag aten we bij mijn ouders. Helaas waren er heel veel zieken (broer en zus inclusief aanhang en kids) dus aten we met z’n vieren.

Ik maakte de groente ratatouille schotel en mijn moeder had ook nog mijn borrelkrans gemaakt.

Ook werd ik verwend met lekkere en leuke post! Een pakket van Villa Massa met Limoncello en Amaretto. Heerlijk voor in een cocktail of dessert.

En van Go tan kreeg ik een box met verschillende van hun producten, inclusief dressings voor pokebowls. Die heb ik meteen getest en ook de chriracha mayonaise is een aanrader.

Vind je dit leuk?
26 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

63be668f98d5f 11 januari 2023 om 08:44

De borrelkrans op eerste kerstdag was een succes! Smakelijk en het zag er ook nog eens mooi uit!