Oliebollen met Monchou en kersen

Na deze oliebollen met romige Monchou vulling met kersen wil je nooit meer gewone oliebollen.

Hapjes en snacks 10 min

ingrediënten

voor 10 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bereid de oliebollen. Heb je kant en klare oliebollen gekocht? Dan kun je deze van tevoren ca. 20 seconden opwarmen in de magnetron of een paar minuten in de oven.

  2. Meng de Monchou met de melk en poedersuiker tot een romig mengsel.


     

  3. Snijd de oliebollen open. Besmeer een helft met het Monchou mengsel en schep er een beetje vlaaifruit kersen op. Leg de andere helft van oliebol erop.

  4. Doe dit met alle oliebollen en leg ze op een schaal.

  5. Bestrooi ze met wat extra poedersuiker en serveer direct.

  6. Tip: je kunt voor dit gerecht zowel oliebollen met of zonder krenten gebruiken. Met beide is dit heerlijk.

Heeft het gesmaakt?
26 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!