Oliebollen met Monchou en kersen
Na deze oliebollen met romige Monchou vulling met kersen wil je nooit meer gewone oliebollen.
10 M
Ingrediënten
Voor stuks
-
0.5 x basisrecept oliebollen ( of kant en klaar )
-
200 gr MonChou ( op kamertemperatuur )
-
2 eetlepels melk
-
3 eetlepels poedersuiker
-
1 blik vlaaifruit kersen
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Bereid de oliebollen. Heb je kant en klare oliebollen gekocht? Dan kun je deze van tevoren ca. 20 seconden opwarmen in de magnetron of een paar minuten in de oven.
-
Meng de Monchou met de melk en poedersuiker tot een romig mengsel.
-
Snijd de oliebollen open. Besmeer een helft met het Monchou mengsel en schep er een beetje vlaaifruit kersen op. Leg de andere helft van oliebol erop.
-
Doe dit met alle oliebollen en leg ze op een schaal.
-
Bestrooi ze met wat extra poedersuiker en serveer direct.
-
Tip: je kunt voor dit gerecht zowel oliebollen met of zonder krenten gebruiken. Met beide is dit heerlijk.
Heeft het gesmaakt?
27 stemmen
Ook lekker