
Aardappelroerbak met champignons
Deze simpele maar heerlijke vegetarische roerbak met aardappel en groenten staat snel op tafel.
20 M
Ingrediƫnten: Aardappel champignons
Voor personen
-
450 gr aardappelpartjes met kruiden
-
1 courgette
-
50 gr feta
-
125 gr champignons ( in plakjes )
-
1 rode ui
-
Verse peterselie om te garneren
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Aardappel champignons
-
Hak de ui fijn en fruit aan in een grote pan. Voeg de aardappeltjes toe en bak deze 10 minuten op middelhoog vuur. Snijd de courgette in plakjes en halveer deze.
-
Voeg deze samen met de champignons toe aan de aardappels. Bak nog 7 minuutjes mee. Serveer de aardappelroerbak met wat feta en verse peterselie.
Heeft het gesmaakt?
328 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 320
- vet 10 gr
- verzadigd vet 5 gr
- koolhydraten 45 gr
- w.v. suikers 5 gr
- vezels 5 gr
- eiwit 8 gr
- zout 1.2 gr
Ook lekker