Salade met gebakken champignons

Herfstige salade met in knoflook gebakken champignons met rozemarijn. Lekker met romige avocado, feta, walnoten en balsamico crème.

Bijgerecht 15 min

ingrediënten

voor 2 personen

Bereiding

  1. Snijd de champignons in plakjes en pers de knoflook uit.

  2. Verhit de olijfolie in een pan en fruit die in de pan aan.

  3. Voeg vervolgens de champignons toe samen met de verse rozemarijn, peper en zout. Bak de champignons goudbruin.

  4. Verdeel ondertussen de veldsla over een of twee borden en verdeel (zodra ze klaar zijn) daaroverheen de champignons.

  5. Snijd de avocado in plakjes en leg ook deze erop.

  6. Hak de walnoten fijn en leg deze samen met de feta er op.

  7. Maak af met de balsamico crème en eventueel wat extra olijfolie, peper en zout.

Heeft het gesmaakt?
11 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.