Asperges met ham en mozzarella

Lekker en simpel voorgerechtje voor een Italiaanse maaltijd zoals een pasta

Voorgerecht 20 min

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de uiteinden van de aspergetips en rol ze in de plakken parmaham, maak 8 pakketjes. Verhit een pan op het vuur met een beetje olie of boter en bak de pakketjes 5 minuten tot de ham iets knapperig wordt en de asperges zacht. Snijd de mozzarella in plakjes en leg er 2 a 3 per bord. Leg de gebakken asperge pakketjes er op en wat tomaatjes naast. Trek wat strepen balsamico crème er over.

Heeft het gesmaakt?
83 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!