Meloen met ham hapje
Super simpel, maar het blijft een fantastisch lekker hapje van fruitige meloen omwikkeld met licht zoute parmaham. Lekker op de borrel of bij een feestje.
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de meloen in partjes en snijd de schil er af.
-
Rasp de limoen en pers het sap uit.
-
Besprenkel de meloen met een beetje limoensap.
-
Omwikkel de meloen met de plakjes parmaham. Leg ze mooi op een bordje of plankje. Steek er eventueel een prikker in
-
Bestrooi met de basilicum en zwarte peper.
-
Serveer de meloen met ham direct of bewaar maximaal 2 dagen afgedekt in de koelkast.
-
Tip: Ook lekker met cantaloupe meloen.

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!