Bananen boot met pindakaas en framboos

Deze boot van banaan is gevuld met smeuïge pindakaas en fris zure frambozen. Lekker als gezonde snack of een feestelijk ontbijt.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: persoon

Bereiding

 Snijd de banaan in de lengte door midden. Smeer de pindakaas over beide helften van de banaan, maar houd een beetje over. Leg de bananen op een bordje naast elkaar en verdeel de frambozen over het midden.

 Sprenkel het laatste beetje pindakaas over de frambozen en maak de bananen boot af met een beetje kokos schaafsel.

 Tip: Varieer met verschillende soorten fruit en toppings. Probeer dit bijvoorbeeld ook een keertje met bramen en rozijnen of blauwe bessen en nootjes.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

10 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!