
Bananen boot met pindakaas en framboos
Deze boot van banaan is gevuld met smeuïge pindakaas en fris zure frambozen. Lekker als gezonde snack of een feestelijk ontbijt.
Ingrediënten
Voor persoon
-
1 banaan
-
2 theelepels pindakaas
-
50 gr frambozen
-
1 theelepel kokos schaafsel of rasp
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de banaan in de lengte door midden. Smeer de pindakaas over beide helften van de banaan, maar houd een beetje over. Leg de bananen op een bordje naast elkaar en verdeel de frambozen over het midden.
-
Sprenkel het laatste beetje pindakaas over de frambozen en maak de bananen boot af met een beetje kokos schaafsel.
-
Tip: Varieer met verschillende soorten fruit en toppings. Probeer dit bijvoorbeeld ook een keertje met bramen en rozijnen of blauwe bessen en nootjes.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy
Heeft het gesmaakt?
11 stemmen
Ook lekker