Bananen boot met pindakaas en framboos

Deze boot van banaan is gevuld met smeuïge pindakaas en fris zure frambozen. Lekker als gezonde snack of een feestelijk ontbijt.

Ontbijt recept

ingrediënten

voor 1 persoon

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de banaan in de lengte door midden. Smeer de pindakaas over beide helften van de banaan, maar houd een beetje over. Leg de bananen op een bordje naast elkaar en verdeel de frambozen over het midden.

  2. Sprenkel het laatste beetje pindakaas over de frambozen en maak de bananen boot af met een beetje kokos schaafsel.

  3. Tip: Varieer met verschillende soorten fruit en toppings. Probeer dit bijvoorbeeld ook een keertje met bramen en rozijnen of blauwe bessen en nootjes.

  4. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
10 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.