Bounty cupcakes

Heerlijke chocolade cupcakes met toef van kokos creme en een mini Bounty, dat is genieten!

Bakrecept 40 min + 20 min oventijd

ingrediënten

voor 12 stuks

Topping

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Mix de boter en suiker romig in een kom. Voeg een voor een de eieren toe en mix er doorheen. Doe dan de kokosmelk erbij en mix mee.

  2. Voeg het bakmeel, zout en cacaopoeder toe en mix tot een romig beslag. Verdeel het beslag over de papieren vormpjes die in de bakvorm staan. Vul ze ongeveer tot 1 cm onder de rand. Zet ze in de oven en bak de chocolade cupcakes ca. 20 minuten in de oven tot ze gaar zijn. Laat ze daarna afkoelen.

  3. Mix voor de botercrème de boter romig en voeg de poedersuiker en kokosmelk toe. Mix de geraspte kokos er door. Doe de kokoscrème in een spuitzak en maak toefjes op de cupcakes. Halveer de mini bounty’s en steek in de toef. Bestrooi de muffins met nog een beetje extra kokosrasp.

Heeft het gesmaakt?
36 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!