Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Bounty cupcakes

Heerlijke chocolade cupcakes met toef van kokos creme en een mini Bounty, dat is genieten!

Ingrediënten
Topping
Benodigdheden

Bereiding

 Verwarm de oven op 180 graden. Mix de boter en suiker romig in een kom. Voeg een voor een de eieren toe en mix er doorheen. Doe dan de kokosmelk erbij en mix mee.

 Voeg het bakmeel, zout en cacaopoeder toe en mix tot een romig beslag. Verdeel het beslag over de papieren vormpjes die in de bakvorm staan. Vul ze ongeveer tot 1 cm onder de rand. Zet ze in de oven en bak de chocolade cupcakes ca. 20 minuten in de oven tot ze gaar zijn. Laat ze daarna afkoelen.

 Mix voor de botercrème de boter romig en voeg de poedersuiker en kokosmelk toe. Mix de geraspte kokos er door. Doe de kokoscrème in een spuitzak en maak toefjes op de cupcakes. Halveer de mini bounty’s en steek in de toef. Bestrooi de muffins met nog een beetje extra kokosrasp.

bounty-cupcakes

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×