Biefstukspies met salsa verde

Deze gegrilde spiesen met biefstuk zijn lekker uit de pan of van de bbq. De salsa verde maakt het lekker fris en kruidig.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden

Bereiding

Laat de biefstukken ruim een half uur van tevoren op kamertemperatuur komen.

Giet als laatste (indien nog nodig) de olijfolie erbij tot de groene salsa een mooie dikte heeft.

Snijd de biefstukken in blokjes en rijg deze aan de prikkers. Je gebruikt de stukjes van ongeveer een biefstuk.

Bestrijk de biefstuk met wat olijfolie.

Verhit een (grill)pan of bak op de barbecue. Grill de biefstukspiesen in ca. 5 minuten rondom aan. Wil je de biefstuk wat meer doorbakken hebben? Houd dan ongeveer 7 minuten aan of laat ze nog even nagaren in een stukje aluminiumfolie.

Serveer de bief spiesen met de groene salsa. Lekker met een frisse salade en/of wat aardappeltjes.

25 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!