Biefstukspies met salsa verde

Deze gegrilde spiesen met biefstuk zijn lekker uit de pan of van de bbq. De salsa verde maakt het lekker fris en kruidig.

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 4 stuks

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Laat de biefstukken ruim een half uur van tevoren op kamertemperatuur komen.

  2. Giet als laatste (indien nog nodig) de olijfolie erbij tot de groene salsa een mooie dikte heeft.

  3. Snijd de biefstukken in blokjes en rijg deze aan de prikkers. Je gebruikt de stukjes van ongeveer een biefstuk.

  4. Bestrijk de biefstuk met wat olijfolie.

  5. Verhit een (grill)pan of bak op de barbecue. Grill de biefstukspiesen in ca. 5 minuten rondom aan. Wil je de biefstuk wat meer doorbakken hebben? Houd dan ongeveer 7 minuten aan of laat ze nog even nagaren in een stukje aluminiumfolie.

  6. Serveer de bief spiesen met de groene salsa. Lekker met een frisse salade en/of wat aardappeltjes.

Heeft het gesmaakt?
39 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!