Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Bladerdeeg sterren met bieten en geitenkaas

Deze sterhapjes met biet, geitenkaas en tijm zijn supergezellig tijdens de feestdagen.

Ingrediënten
  • 3 vellen bladerdeeg (diepvries)
  • 100 gr rode biet (gekookt)
  • 25 gr geitenkaas
  • 2 takjes tijm
  • honing (naar smaak)
Benodigdheden
  • Bakpapier
  • Ster uitsteekvorm

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Hak de bieten zeer fijn in een hakmolen of snijd deze in zeer kleine stukjes. Haal het bladerdeeg uit de vriezer en steek met het stervormpje 4 sterren uit elk vel, afhankelijk van de grootte van het vormpje.

bladerdeeg-sterren-met-biet-3.jpg
bladerdeeg-sterren-met-biet-2.jpg
bladerdeeg-sterren-met-biet.jpg

Voeg nu op elke ster een beetje biet toe, een klein beetje geitenkaas en een paar blaadjes tijm. Bak de hapjes nu goudbruin in ongeveer 20 minuten. Verdeel een beetje honing naar smaak toe aan de hapjes.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

Beoordeling (9 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette