![Bladerdeeg sterren met bieten en geitenkaas](https://www.leukerecepten.nl/app/uploads/2017/12/balderdeeg-hapjes-bieten.jpg)
Bladerdeeg sterren met bieten en geitenkaas
Deze sterhapjes met biet, geitenkaas en tijm zijn supergezellig tijdens de feestdagen.
15 M + 20 M oventijd
Ingrediënten
Voor hapjes
-
3 vellen bladerdeeg ( diepvries )
-
100 gr rode biet ( gekookt )
-
25 gr geitenkaas
-
2 takjes tijm
-
honing ( naar smaak )
Benodigdheden
-
Bakpapier
-
Ster uitsteekvorm
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwarm de oven op 200 graden. Hak de bieten zeer fijn in een hakmolen of snijd deze in zeer kleine stukjes. Haal het bladerdeeg uit de vriezer en steek met het stervormpje 4 sterren uit elk vel, afhankelijk van de grootte van het vormpje. Prik er met een vork gaatjes in.
-
Voeg nu op elke ster een beetje biet toe, een klein beetje geitenkaas en een paar blaadjes tijm. Bak de hapjes nu goudbruin in ongeveer 20 minuten. Verdeel een beetje honing naar smaak toe aan de hapjes.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy
Heeft het gesmaakt?
76 stemmen
Bedankt voor je stem!
Ook lekker
3x lekkere Kerstrecepten 2024