Ga naar de inhoud
Bladerdeeg sterren met bieten en geitenkaas

Bladerdeeg sterren met bieten en geitenkaas

Deze sterhapjes met biet, geitenkaas en tijm zijn supergezellig tijdens de feestdagen.

15 M + 20 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: gemiddeld.
Vegetarisch recept

Ingrediënten

Voor hapjes

  • 3 vellen bladerdeeg ( diepvries )
  • 100 gr rode biet ( gekookt )
  • 25 gr geitenkaas
  • 2 takjes tijm
  • honing ( naar smaak )

Benodigdheden

  • Bakpapier
  • Ster uitsteekvorm

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Hak de bieten zeer fijn in een hakmolen of snijd deze in zeer kleine stukjes. Haal het bladerdeeg uit de vriezer en steek met het stervormpje 4 sterren uit elk vel, afhankelijk van de grootte van het vormpje. Prik er met een vork gaatjes in.


    bladerdeeg sterren met biet www.leukerecepten.nl bladerdeeg sterren met biet www.leukerecepten.nl bladerdeeg sterren met biet www.leukerecepten.nl
  2. Voeg nu op elke ster een beetje biet toe, een klein beetje geitenkaas en een paar blaadjes tijm. Bak de hapjes nu goudbruin in ongeveer 20 minuten. Verdeel een beetje honing naar smaak toe aan de hapjes.


  3. Dit recept is gemaakt door Jaimy