Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Bladerdeeg sterren met bieten en geitenkaas

Deze sterhapjes met biet, geitenkaas en tijm zijn supergezellig tijdens de feestdagen.

Ingrediënten
  • 3 vellen bladerdeeg (diepvries)
  • 100 gr rode biet (gekookt)
  • 25 gr geitenkaas
  • 2 takjes tijm
  • honing (naar smaak)
Benodigdheden
  • Bakpapier
  • Ster uitsteekvorm

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Hak de bieten zeer fijn in een hakmolen of snijd deze in zeer kleine stukjes. Haal het bladerdeeg uit de vriezer en steek met het stervormpje 4 sterren uit elk vel, afhankelijk van de grootte van het vormpje. Prik er met een vork gaatjes in.

Voeg nu op elke ster een beetje biet toe, een klein beetje geitenkaas en een paar blaadjes tijm. Bak de hapjes nu goudbruin in ongeveer 20 minuten. Verdeel een beetje honing naar smaak toe aan de hapjes.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×