Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Bladerdeeg sterren met bieten en geitenkaas

Deze sterhapjes met biet, geitenkaas en tijm zijn supergezellig tijdens de feestdagen.

Ingrediënten
  • 3 vellen bladerdeeg (diepvries)
  • 100 gr rode biet (gekookt)
  • 25 gr geitenkaas
  • 2 takjes tijm
  • honing (naar smaak)
Benodigdheden
  • Bakpapier
  • Ster uitsteekvorm

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Hak de bieten zeer fijn in een hakmolen of snijd deze in zeer kleine stukjes. Haal het bladerdeeg uit de vriezer en steek met het stervormpje 4 sterren uit elk vel, afhankelijk van de grootte van het vormpje.

bladerdeeg-sterren-met-biet-3.jpg
bladerdeeg-sterren-met-biet-2.jpg
bladerdeeg-sterren-met-biet.jpg

Voeg nu op elke ster een beetje biet toe, een klein beetje geitenkaas en een paar blaadjes tijm. Bak de hapjes nu goudbruin in ongeveer 20 minuten. Verdeel een beetje honing naar smaak toe aan de hapjes.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

Beoordeling (5 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x wereld stamppotjes
  • Hoofdgerecht
Mexicaanse stamppot met bonen
  • Hoofdgerecht
Indische andijviestamppot
  • Hoofdgerecht
Italiaanse boerenkoolstamppot

Gezonde recepten

Makkelijke en gezonde recepten voor een fit en gezond leven. Deze gerechten bevatten veel fruit, groenten, proteïne, vezels, vetarm vlees en veel vitamine. Verantwoorde recepten die vooral ook heel erg lekker zijn.

Gezonde appel cakejes
Andijviestamppot met gerookte kip
Bietensalade met feta
Frisse toast met Hüttenkäse en serranoham
Thaise courgette noedels met omeletrol