Bruschetta’s met zalm

Krokante gegrilde ciabatta brood met een frisse topping van roomkaas, komkommer en zalm. Lekker bij de borrel.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

Snijd het brood in plakken en besmeer met olijfolie.

Grill de broodjes aan beide kanten in een (grill)pan licht krokant.

Wrijf daarna in met de teen knoflook.

Meng de roomkaas met een snufje peper en zout.

Snijd een paar blaadjes basilicum fijn en meng ook door de roomkaas.

Rasp de limoen en meng dit ook door het mengsel.

Besmeer de bruschetta’s met het roommengsel, beleg met wat plakjes komkommer en verdeel wat zalm erover.

Garneer eventueel met wat peperbesjes.

2 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.