
Broodje caprese met parmaham
Deze Italiaanse bol belegd met mozzarella, tomaat, parmaham en rucola is een echte aanrader!
10 M
Ingrediƫnten: Broodje caprese parma
Voor broodjes
-
2 Italiaanse bollen
-
1 tomaat
-
1 bol mozzarella
-
2 plakken parmaham
-
handje rucola
-
1 eetlepel pijnboompitten ( geroosterd )
-
balsamico
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Broodje caprese parma
-
Snijd de Italiaanse bollen open en beleg met wat rucola en de parmaham. Snijd de mozzarella en tomaat in plakjes en leg deze om en om op de broodjes. Maak af met wat balsamicocrĆØme en bestrooi met de pijnboompitjes.
-
Tip: probeer deze broodjes ook eens met pesto in plaats van balsamico crĆØme.
Heeft het gesmaakt?
30 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 450
- vet 20 gr
- verzadigd vet 8 gr
- koolhydraten 40 gr
- w.v. suikers 3.5 gr
- vezels 2.5 gr
- eiwit 20 gr
- zout 1.5 gr
Ook lekker