Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Broodje caprese met parmaham

Deze Italiaanse bol belegd met mozzarella, tomaat, parmaham en rucola is een echte aanrader!

Ingrediënten
  • 2 Italiaanse bollen
  • 1 tomaat
  • 1 bol mozzarella
  • 2 plakken parmaham
  • handje rucola
  • 1 eetlepel pijnboompitten (geroosterd)
  • balsamico

Bereiding
Snijd de Italiaanse bollen open en beleg met wat rucola en de parmaham. Snijd de mozzarella en tomaat in plakjes en leg deze om en om op de broodjes. Maak af met wat balsamicocrème en bestrooi met de pijnboompitjes.

broodje-caprese-met-parmaham-stap-1.jpg
broodje-caprese-met-parmaham-stap-2.jpg
broodje-caprese-met-parmaham-stap-3.jpg

Tip: probeer deze broodjes ook eens met pesto in plaats van balsamico crème.

Beoordeling (19 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel
  • Gebak en taart
Amandelstaaf

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst