Ga naar de inhoud
Broodje caprese met parmaham

Broodje caprese met parmaham

Deze Italiaanse bol belegd met mozzarella, tomaat, parmaham en rucola is een echte aanrader!

10 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediƫnten: Broodje caprese parma

Voor broodjes

  • 2 Italiaanse bollen
  • 1 tomaat
  • 1 bol mozzarella
  • 2 plakken parmaham
  • handje rucola
  • 1 eetlepel pijnboompitten ( geroosterd )
  • balsamico

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding: Broodje caprese parma

  1. Snijd de Italiaanse bollen open en beleg met wat rucola en de parmaham. Snijd de mozzarella en tomaat in plakjes en leg deze om en om op de broodjes. Maak af met wat balsamicocrĆØme en bestrooi met de pijnboompitjes.


  2. Tip: probeer deze broodjes ook eens met pesto in plaats van balsamico crĆØme.