
Gevulde champignons met geitenkaas
Heerlijke grote champignons met zachte geitenkaas en pesto van de BBQ of uit de oven.
20 M
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
8 grote champignons
-
125 gr zachte geitenkaas
-
4 eetlepels pesto
-
handje pijnboompitten
Benodigdheden
-
Aluminium bakje
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Verwijder de steeltjes uit de champignons en wat van de binnenzijde. Bestrooi de binnenzijde met een klein snufje peper en zout.
-
Vul ze met de geitenkaas. Schep een beetje pesto erop en bestrooi met een paar pijnboompitten.
-
Zet de schaal ca. 10 minuten op de BBQ (doe bij voorkeur de deksel dicht) of zet 10 minuten in de oven op 200Ā° graden.
-
Tip: wikkel er ook eens een plakje spek om de gevulde champignons
Heeft het gesmaakt?
147 stemmen
Ook lekker