Gevulde champignons met geitenkaas

Heerlijke grote champignons met zachte geitenkaas en pesto van de BBQ of uit de oven.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden

Bereiding

Verwijder de steeltjes uit de champignons en wat van de binnenzijde. Bestrooi de binnenzijde met een klein snufje peper en zout.

Vul ze met de geitenkaas. Schep een beetje pesto erop en bestrooi met een paar pijnboompitten.

Zet de schaal ca. 10 minuten op de BBQ (doe bij voorkeur de deksel dicht) of zet 10 minuten in de oven op 200° graden.

Tip: wikkel er ook eens een plakje spek om de gevulde champignons

98 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!