Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde champignons met geitenkaas

Met maar 3 ingrediënten maak je dit heerlijke borrelhapje of bijgerecht

Ingrediënten
  • 400 gr middel tot grote champignons
  • 200 gr geitenkaas
  • 150 gr ontbijtspek (ongeveer 10 plakken)
Materialen
  • prikkers
  • ovenschaal

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Borstel de champignons schoon en snijd de steeltjes er uit (deze gebruiken we verder niet). Vul de champignons met wat geitenkaas en draai er een plakjes ontbijtspek omheen.

gevulde_champignons_salade_01.jpg
gevulde_champignons_salade_02.jpg
gevulde_champignons_salade_03.jpg

Prik eventueel als nodig vast met een prikkertje. Leg de champignons in de ovenschaal en zet ze ongeveer 20 min in de oven tot het spek krokant is.

Beoordeling (214 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x saladerecepten
  • Hoofdgerecht
Salade kip pindadressing
  • Hoofdgerecht
Caesar salade met pittige garnalen
  • Bijgerecht
Panzanella salade met komkommer

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal