Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde champignons met geitenkaas

Met maar 3 ingrediënten maak je dit heerlijke borrelhapje of bijgerecht

Ingrediënten
  • 400 gr middel tot grote champignons
  • 200 gr geitenkaas
  • 150 gr ontbijtspek (ongeveer 10 plakken)
Materialen
  • prikkers
  • ovenschaal

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Borstel de champignons schoon en snijd de steeltjes er uit (deze gebruiken we verder niet). Vul de champignons met wat geitenkaas en draai er een plakjes ontbijtspek omheen.

gevulde_champignons_salade_01.jpg
gevulde_champignons_salade_02.jpg
gevulde_champignons_salade_03.jpg

Prik eventueel als nodig vast met een prikkertje. Leg de champignons in de ovenschaal en zet ze ongeveer 20 min in de oven tot het spek krokant is.

Beoordeling (217 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette