Gevulde champignons met geitenkaas

Heerlijke grote champignons met zachte geitenkaas en pesto van de BBQ of uit de oven.

Voorgerecht 20 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwijder de steeltjes uit de champignons en wat van de binnenzijde. Bestrooi de binnenzijde met een klein snufje peper en zout.

  2. Vul ze met de geitenkaas. Schep een beetje pesto erop en bestrooi met een paar pijnboompitten.

  3. Zet de schaal ca. 10 minuten op de BBQ (doe bij voorkeur de deksel dicht) of zet 10 minuten in de oven op 200° graden.

  4. Tip: wikkel er ook eens een plakje spek om de gevulde champignons

Heeft het gesmaakt?
142 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!