Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde champignons met geitenkaas

Met maar 3 ingrediënten maak je dit heerlijke borrelhapje of bijgerecht

Ingrediënten
  • 400 gr middel tot grote champignons
  • 200 gr geitenkaas
  • 150 gr ontbijtspek (ongeveer 10 plakken)
Materialen
  • prikkers
  • ovenschaal

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Borstel de champignons schoon en snijd de steeltjes er uit (deze gebruiken we verder niet). Vul de champignons met wat geitenkaas en draai er een plakjes ontbijtspek omheen.

gevulde_champignons_salade_01.jpg
gevulde_champignons_salade_02.jpg
gevulde_champignons_salade_03.jpg

Prik eventueel als nodig vast met een prikkertje. Leg de champignons in de ovenschaal en zet ze ongeveer 20 min in de oven tot het spek krokant is.

Beoordeling (216 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Perzik salade met krokante geitenkaas
Mexicaanse pastasalade met mais
Salade met falafel en mango
Kip teriyaki salade
Chimichurri salade met biefstuk
Print met
×