Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde champignons met geitenkaas

Met maar 3 ingrediënten maak je dit heerlijke borrelhapje of bijgerecht

Ingrediënten
  • 400 gr middel tot grote champignons
  • 200 gr geitenkaas
  • 150 gr ontbijtspek (ongeveer 10 plakken)
Materialen
  • prikkers
  • ovenschaal

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Borstel de champignons schoon en snijd de steeltjes er uit (deze gebruiken we verder niet). Vul de champignons met wat geitenkaas en draai er een plakjes ontbijtspek omheen.

gevulde_champignons_salade_01.jpg
gevulde_champignons_salade_02.jpg
gevulde_champignons_salade_03.jpg

Prik eventueel als nodig vast met een prikkertje. Leg de champignons in de ovenschaal en zet ze ongeveer 20 min in de oven tot het spek krokant is.

Beoordeling (220 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel
  • Gebak en taart
Amandelstaaf

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst