Ga naar de inhoud
Gevulde champignons met geitenkaas

Gevulde champignons met geitenkaas

Heerlijke grote champignons met zachte geitenkaas en pesto van de BBQ of uit de oven.

20 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Vegetarisch recept Glutenvrij recept Koolhydraat arm recept

Ingrediënten

Voor stuks

  • 8 grote champignons
  • 125 gr zachte geitenkaas
  • 4 eetlepels pesto
  • handje pijnboompitten

Benodigdheden

  • Aluminium bakje

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwijder de steeltjes uit de champignons en wat van de binnenzijde. Bestrooi de binnenzijde met een klein snufje peper en zout.


  2. Vul ze met de geitenkaas. Schep een beetje pesto erop en bestrooi met een paar pijnboompitten.


    Gevulde champignons met geitenkaas Gevulde champignons met geitenkaas Gevulde champignons met geitenkaas
  3. Zet de schaal ca. 10 minuten op de BBQ (doe bij voorkeur de deksel dicht) of zet 10 minuten in de oven op 200° graden.


  4. Tip: wikkel er ook eens een plakje spek om de gevulde champignons