Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde champignons met geitenkaas

Met maar 3 ingrediënten maak je dit heerlijke borrelhapje of bijgerecht

Ingrediënten
  • 400 gr middel tot grote champignons
  • 200 gr geitenkaas
  • 150 gr ontbijtspek (ongeveer 10 plakken)
Materialen
  • prikkers
  • ovenschaal

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden. Borstel de champignons schoon en snijd de steeltjes er uit (deze gebruiken we verder niet). Vul de champignons met wat geitenkaas en draai er een plakjes ontbijtspek omheen.

Prik eventueel als nodig vast met een prikkertje. Leg de champignons in de ovenschaal en zet ze ongeveer 20 min in de oven tot het spek krokant is.

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×