Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde champignons met geitenkaas

Heerlijke grote champignons met zachte geitenkaas en pesto van de BBQ of uit de oven

Ingrediënten
Benodigdheden

Bereiding

 Verwijder de steeltjes uit de champignons en wat van de binnenzijde. Bestrooi de binnenzijde met een klein snufje peper en zout. Vul ze met de geitenkaas. Schep een beetje pesto erop en bestrooi met een paar pijnboompitten.

 Zet de schaal ca. 10 minuten op de BBQ (doe bij voorkeur de deksel dicht) of zet 10 minuten in de oven op 200 graden.

 Tip: wikkel er ook eens een plakje spek om de gevulde champignons

Gevulde champignons met geitenkaas

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×