Broodje parmaham met granaatappel
Feestelijk broodje voor de kerstbrunch met zoute parmaham, frisse granaatappel en mascarpone.
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de broodjes doormidden.
-
Besmeer ze met een laag mascarpone.
-
Beleg ieder broodje met 2 plakken parmaham.
-
Hak de walnoten grof.
-
Bestrooi met wat walnoten, granaatappelpitten en peterselie. Druppel er eventueel een beetje granaatappel- of balsamico azijn over.

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!