Broodje parmaham met granaatappel
Feestelijk broodje voor de kerstbrunch met zoute parmaham, frisse granaatappel en mascarpone.
10 M
Ingrediƫnten
Voor stuks
-
4 harde broodjes
-
4 eetlepels mascarpone
-
8 plakken parmaham
-
2 eetlepels walnoten
-
4 eetlepels granaatappelpitten
-
Takje verse peterselie
-
Granaatappel- of balsamico azijn ( optioneel )
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de broodjes doormidden.
-
Besmeer ze met een laag mascarpone.
-
Beleg ieder broodje met 2 plakken parmaham.
-
Hak de walnoten grof.
-
Bestrooi met wat walnoten, granaatappelpitten en peterselie. Druppel er eventueel een beetje granaatappel- of balsamico azijn over.
Heeft het gesmaakt?
5 stemmen
Ook lekker