Ga naar de inhoud
Broodje parmaham met granaatappel

Broodje parmaham met granaatappel

Feestelijk broodje voor de kerstbrunch met zoute parmaham, frisse granaatappel en mascarpone.

10 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 4 harde broodjes
  • 4 eetlepels mascarpone
  • 8 plakken parmaham
  • 2 eetlepels walnoten
  • 4 eetlepels granaatappelpitten
  • Takje verse peterselie
  • Granaatappel- of balsamico azijn ( optioneel )

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de broodjes doormidden.


  2. Besmeer ze met een laag mascarpone.


  3. Beleg ieder broodje met 2 plakken parmaham.


  4. Hak de walnoten grof.


  5. Bestrooi met wat walnoten, granaatappelpitten en peterselie. Druppel er eventueel een beetje granaatappel- of balsamico azijn over.