Broodje parmaham met granaatappel

Feestelijk broodje voor de kerstbrunch met zoute parmaham, frisse granaatappel en mascarpone.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor:

Bereiding

 Snijd de broodjes doormidden.

 Besmeer ze met een laag mascarpone.

 Beleg ieder broodje met 2 plakken parmaham.

 Hak de walnoten grof.

 Bestrooi met wat walnoten, granaatappelpitten en peterselie. Druppel er eventueel een beetje granaatappel- of balsamico azijn over.

3 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!