Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Brownie met paaseieren

Smeuïge chocolade brownies met een topping van chocolade paaseitjes, bijvoorbeeld met advocaat vulling

  • Ingredienten
    Materialen

    Bereiding

     Verwarm de oven op 180 graden. Bekleed een bakvorm of ovenschaal met bakpapier. Smelt de boter en de pure en melk chocolade in een pannetje tot een egale chocoladesaus. Klop ondertussen de eieren met de basterdsuiker luchtig met een mixer. Klop de chocoladesaus door de opgeklopte eieren. Spatel daarna ook het meel er door. Bak de brownies ongeveer 30 minuten in de oven.

     Halveer ondertussen de paaseitjes. Haal de brownie uit de oven en verdeel de eitjes over de bovenzijde en druk ze er iets in. Bak de schaal nog 10 minuten. Controleer met een saté prikker of ze goed gaar zijn. De brownies moeten nog lekker smeuïg zijn van binnen maar niet meer vloeibaar.

     

    Ovenschotels

    Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

    ×
    +
    Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
    klik en kies 'Zet op beginscherm'.