Brownie met paaseieren

Smeuïge chocolade brownies met een topping van chocolade paaseitjes, bijvoorbeeld met advocaat vulling

Bakrecept 20 min + 40 oventijd

ingrediënten

voor 12 stuks

Ingredienten

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Bekleed een bakvorm of ovenschaal met bakpapier. Smelt de boter en de pure en melk chocolade in een pannetje tot een egale chocoladesaus. Klop ondertussen de eieren met de basterdsuiker luchtig met een mixer. Klop de chocoladesaus door de opgeklopte eieren. Spatel daarna ook het meel er door. Bak de brownies ongeveer 30 minuten in de oven.

  2. Halveer ondertussen de paaseitjes. Haal de brownie uit de oven en verdeel de eitjes over de bovenzijde en druk ze er iets in. Bak de schaal nog 10 minuten. Controleer met een saté prikker of ze goed gaar zijn. De brownies moeten nog lekker smeuïg zijn van binnen maar niet meer vloeibaar.

Heeft het gesmaakt?
64 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!