Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Brownie met paaseieren

Smeuïge chocolade brownies met een topping van chocolade paaseitjes, bijvoorbeeld met advocaat vulling

  • Ingredienten
    Materialen

    Bereiding

     Verwarm de oven op 180 graden. Bekleed een bakvorm of ovenschaal met bakpapier. Smelt de boter en de pure en melk chocolade in een pannetje tot een egale chocoladesaus. Klop ondertussen de eieren met de basterdsuiker luchtig met een mixer. Klop de chocoladesaus door de opgeklopte eieren. Spatel daarna ook het meel er door. Bak de brownies ongeveer 30 minuten in de oven.

     Halveer ondertussen de paaseitjes. Haal de brownie uit de oven en verdeel de eitjes over de bovenzijde en druk ze er iets in. Bak de schaal nog 10 minuten. Controleer met een saté prikker of ze goed gaar zijn. De brownies moeten nog lekker smeuïg zijn van binnen maar niet meer vloeibaar.

     

    Lente recepten

    Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

    ×