Caesar salade met pittige garnalen

Deze luxe en uitgebreide variant op de caesar salade met garnalen en tomaatjes is een complete maaltijd!

Hoofdgerecht 35 min

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de eieren in ca 7 a 8 minuten hard en spoel af met koud water. Snijd het brood in blokjes en rooster in een pan zonder olie of boter krokant. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Bak de garnalen kort in een pan met een snuf cayennepeper. Snijd de krop sla in reepjes en doe in een kom of verdeel meteen over 2 porties.

  2. Snijd de tomaatjes en avocado in stukken en verdeel samen met de croutons over de sla. Leg de partjes ei er op en schep de pittige garnalen er op. Druppel wat dressing er over en bestrooi met Parmezaanse kaas.

  3. Bekijk hier alle salade recepten

Heeft het gesmaakt?
123 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!