Monchou ijs met kersen

Maak in 10 minuten dit heerlijke romige ijs met Monchou, kersen en Bastogne zonder ijsmachine

Nagerecht 10 min + 6 uur bevriezen

ingrediënten

voor 8 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Klop de slagroom net niet stijf. Giet de gecondenseerde melk en Monchou er bij en mix er door.

  2. Kruimel de Bastogne koekjes en schep deze door het roommengsel. Schep de vlaaivulling kersen er door maar roer niet te lang, het is mooi als er wat swirls te zien zijn. En bewaar ook eventueel een paar kersen als topping.

  3. Giet het mengsel in een bak. Garneer de bovenzijde met wat extra kersen en/of koekkruimels. Dek de bak af met plasticfolie en zet minimaal 6 uur in de diepvries.

Heeft het gesmaakt?
360 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!