Frittata met groene asperges

Lekkere omelet uit de oven met groenten en geitenkaas, lekker als lunch!

Lunch recept 20 min + 15 oventijd

ingrediënten

voor 2 personen

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snipper de rode ui en fruit aan in de pan met wat olie of boter. Voeg de plakjes champignons toe en bak even mee. En dan ook de asperge tips. Klop de eieren los met wat melk en peper en zout en giet dit over de groenten. Kruimel de geitenkaas er over.

  2. Zet de pan als hij vuurvast is ca. 15 minuten in de oven op 200 graden. Zo niet, dan doe je een deksel op de pan en laat je de frittata rustig stollen. Snijd hem daarna in stukken. Ook koud lekker.

Heeft het gesmaakt?
67 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!