Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gegratineerde wraps met steak

Tortilla wraps uit de oven met gekruide biefstuk gegratineerd met kaas

Ingrediënten
  • 300 gr biefstuk
  • Snuf knoflook poeder
  • Snuf paprika poeder
  • Snuf komijn poeder
  • peper en zout
  • 125 gr cherrytomaatjes
  • 200 gr kidneybonen
  • 75 gr mais uit blik
  • 75 gr geraspte kaas
  • 125 ml creme fraiche
  • 1 bosui
  • 4 wraps

Bereiding
Verwarm de oven op 220 graden. Snijd de biefstuk in stukjes. Kruid deze met de kruiden. Bak de biefstuk vervolgens in een hete pan met een beetje olie en/of boter 3 minuutjes tot ze rondom gebakken zijn. Haal ze uit de pan. Besmeer een wrap met een dun laagje creme fraiche. Leg in het midden een strookje met de gebakken biefstuk. Verdeel daarover wat uitgelekte mais, kidneybonen en stukjes tomaat.

wraps_steak_01.jpg
wraps_steak_02.jpg
wraps_steak_03.jpg
wraps_steak_04.jpg

Vouw de wrap dicht, door de creme fraiche blijft hij dicht zitten. Leg ze allemaal in een ovenschaal en bestrooi met een laagje kaas en wat ringetjes bosui. Zet de schaal ongeveer 8 minuten in de oven tot de wraps iets knapperig beginnen te worden en de kaas gesmolten is. Zet eventueel de grill aan voor een extra krokant resultaat. Lekker met bijvoorbeeld wat rijst of een salade er naast.

Beoordeling (70 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette