Vegan wraps met kikkererwtensalade

Volkoren wraps met een vezelrijke vulling van kikkererwten. Ideaal als lunch voor op school, werk of voor onderweg. Lekker, gezond en helemaal plantaardig.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: wraps

Bereiding

Spoel de kikkererwten goed af en doe ze in een kom.

Voeg de plantaardige kwark, mosterd, gerookte paprikapoeder, peper, zout en knoflookpoeder toe en prak het met een vork. Mix het tot een stevig mengsel, maar prak het niet helemaal fijn.

Snipper de rode ui en schep deze door de kikkererwtensalade.

Beleg de volkoren wraps met verse spinazie en verdeel hier de kikkererwtensalade overheen.

Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes en leg ze er bovenop. Maak het af met wat pijnboompitjes en eventueel wat peper en zout.

Rol de wraps op en snijd ze doormidden. Eet de wraps meteen of pak ze in als lunch voor op werk, school of voor onderweg.

3 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Lenna Omrani

Mijn doel is genieten en het creëren van een gelukkig en gebalanceerd leven met als basis plantaardige producten. Dit zie je ook terug in al mijn vegan recepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!