Gevulde abrikozen met mascarpone

Een heerlijk zomers hapje van gegrilde en gevulde abrikoosjes waarbij zoete en hartige smaken perfect met elkaar combineren

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks

Bereiding

 Halveer de abrikoosjes en verwijder de pit. Bestrijk de snijzijde met een beetje olie en grill ze in een grillpan tot er mooie donkere strepen te zien zijn. Vul ze met een theelepel mascarpone.

 Scheur de parmaham in stukjes en rol op. Leg deze op de mascarpone samen met een blaadje basilicum. Druppel er een paar druppels honing over en bestrooi met wat pecannoten.

26 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Uit onze shop

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!