
Wraprolletjes met meloen
Een klassieke combi van meloen en parmaham in een rolletje van wraps.
25 M + 1 U wachten
Ingrediƫnten: Wraprolletjes met meloen
Voor wraps
-
250 gr mascarpone
-
2 eetlepels groene pesto
-
16 plakken parmaham
-
1 kleine galia of cantaloupe meloen
-
8 wraps
-
Handje pijnboompitten ( geroosterd )
-
Aluminiumfolie
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Wraprolletjes met meloen
-
Meng de mascarpone met de groene pesto. Snijd de meloen in vieren en verwijder de zaadjes en de schil. Snijd in hele dunne plakjes (ze moeten kunnen buigen) en vervolgens in stukjes.
-
Besmeer de wraps met het pestomengsel en beleg iedere wrap met 2 plakken parmaham, stukjes meloen en wat pijnboompitten. Rol ze voorzichtig op. Smeer wat extra pestomengsel aan het einde waar je hem mee ādichtplaktā. Rol de wrap in aluminiumfolie en laat een uurtje opstijven in de koelkast.
-
Wikkel de folie er af en snijd de wraps met een scherp mes in plakjes. Per wrap kun je hier 6-8 hapjes uithalen. Steek er een prikkertje in en serveer op een bordje of schaaltje.
Receptvideo
Heeft het gesmaakt?
36 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 290
- vet 18 gr
- verzadigd vet 7 gr
- koolhydraten 22 gr
- w.v. suikers 4 gr
- vezels 1.5 gr
- eiwit 10 gr
- zout 1.5 gr
Ook lekker