Wraprolletjes met meloen

Een klassieke combi van meloen en parmaham in een rolletje van wraps.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: wraps

Bereiding

 Meng de mascarpone met de pesto. Snijd de meloen in vieren en verwijder de zaadjes en de schil. Snijd in hele dunne plakjes (ze moeten kunnen buigen) en vervolgens in stukjes. Besmeer de wraps met het pestomengsel en beleg iedere wrap met 2 plakken parmaham, stukjes meloen en wat pijnboompitten. Rol ze voorzichtig op. Smeer wat extra pestomengsel aan het einde waar je hem mee ‘dichtplakt’. Rol de wrap in aluminiumfolie en laat een uurtje opstijven in de koelkast. Wikkel de folie er af en snijd de wraps met een scherp mes in plakjes. Steek er een prikkertje in en serveer op een bordje of schaaltje.

  Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

34 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.