Wraprolletjes met meloen

Een klassieke combi van meloen en parmaham in een rolletje van wraps.

Hapjes en snacks 25 min + 1 uur wachten

ingrediënten

voor 8 wraps

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng de mascarpone met de pesto. Snijd de meloen in vieren en verwijder de zaadjes en de schil. Snijd in hele dunne plakjes (ze moeten kunnen buigen) en vervolgens in stukjes. Besmeer de wraps met het pestomengsel en beleg iedere wrap met 2 plakken parmaham, stukjes meloen en wat pijnboompitten. Rol ze voorzichtig op. Smeer wat extra pestomengsel aan het einde waar je hem mee ‘dichtplakt’. Rol de wrap in aluminiumfolie en laat een uurtje opstijven in de koelkast. Wikkel de folie er af en snijd de wraps met een scherp mes in plakjes. Steek er een prikkertje in en serveer op een bordje of schaaltje.

  2. Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Heeft het gesmaakt?
34 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!