Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Wraprolletjes met meloen

Een klassieke combi van meloen en parmaham in een rolletje van wraps.

Ingrediënten
  • 250 gr mascarpone
  • 2 eetlepels pesto
  • 16 plakken parmaham
  • 1 kleine galia of cantaloupe meloen
  • 8 wraps
  • Handje pijnboompitten (geroosterd)
  • Aluminiumfolie

Bereiding
Meng de mascarpone met de pesto. Snijd de meloen in vieren en verwijder de zaadjes en de schil. Snijd in hele dunne plakjes (ze moeten kunnen buigen) en vervolgens in stukjes. Besmeer de wraps met het pestomengsel en beleg iedere wrap met 2 plakken parmaham, stukjes meloen en wat pijnboompitten. Rol ze voorzichtig op. Smeer wat extra pestomengsel aan het einde waar je hem mee ‘dichtplakt’. Rol de wrap in aluminiumfolie en laat een uurtje opstijven in de koelkast. Wikkel de folie er af en snijd de wraps met een scherp mes in plakjes. Steek er een prikkertje in en serveer op een bordje of schaaltje.

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Beoordeling (24 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette