
Gevulde eieren met avocado
Een klassiek borrelhapje met een moderne twist van avocado.
20 M
Ingrediƫnten: Gevulde eieren met avocado
Voor porties
-
4 eieren
-
0.5 avocado
-
2 cherry tomaten
-
5 gr bieslook
-
1 eetlepel citroensap
-
peper en zout
-
1 theelepel mayonaise
Materialen
-
spuitzak
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Gevulde eieren met avocado
-
Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken zodat de schaal er goed af te pellen is. Pel de eieren en halveer ze. Schep het eigeel uit de halve eitjes.
-
Prak het eigeel en de halve avocado tot een glad mengsel.
Voeg nu ook mayonaise, peper, zout, citroensap en de helft van de gehakte bieslook er aan toe en meng goed door. Voeg dit mengsel in een spuitzak.
-
Vul de halve eieren nu met het avocado mengsel. Maak de eitjes af met een kwartje van de cherrytomaat en de overgebleven bieslook.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy
Heeft het gesmaakt?
112 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 63
- vet 5.3 gr
- verzadigd vet 1.3 gr
- koolhydraten 1.5 gr
- w.v. suikers 0.5 gr
- vezels 1.1 gr
- eiwit 3.2 gr
- zout 0.1 gr
Ook lekker