Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde eieren met avocado

Een klassiek borrelhapje met een moderne twist van avocado.

Ingrediënten
Materialen

Bereiding

 Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken zodat de schaal er goed af te pellen is. Pel de eieren en halveer ze. Schep het eigeel uit de halve eitjes.

 Prak het eigeel en de halve avocado tot een glad mengsel. Voeg nu ook mayonaise, peper, zout, citroensap en de helft van de gehakte bieslook er aan toe en meng goed door. Voeg dit mengsel in een spuitzak.

 Vul de halve eieren nu met het avocado mengsel. Maak de eitjes af met een kwartje van de cherrytomaat en de overgebleven bieslook.

  Dit recept is gemaakt door Jaimy

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×