Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde eieren met avocado

Een klassiek borrelhapje met een moderne twist van avocado.

Ingrediënten
  • 4 eieren
  • 1/2 avocado
  • 2 cherry tomaten
  • 5 gr bieslook
  • 1 eetlepel citroensap
  • peper en zout
  • 1 theelepel mayonaise
Materialen
  • spuitzak

Bereiding
Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken zodat de schaal er goed af te pellen is. Pel de eieren en halveer ze. Schep het eigeel uit de halve eitjes.

Gevuld-ei-1.jpg
gevuld-ei-2.jpg
Gevuld-ei-3.jpg

Prak het eigeel en de halve avocado tot een glad mengsel. Voeg nu ook mayonaise, peper, zout, citroensap en de helft van de gehakte bieslook er aan toe en meng goed door. Voeg dit mengsel in een spuitzak.

Gevuld-ei-4.jpg
Gevuld-ei-5.jpg
Gevuld-ei-6.jpg

Vul de halve eieren nu met het avocado mengsel. Maak de eitjes af met een kwartje van de cherrytomaat en de overgebleven bieslook.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

Beoordeling (34 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x herfst recepten
  • Hoofdgerecht
Tagliatelle stroganoff
  • Hoofdgerecht
Paddestoelenquiche
  • Hoofdgerecht
Herfstsalade met pompoen

Ovenschotels

Bekijk hier lekkere ovenschotels met rijst, pasta of aardappelen zoals een recept voor makkelijke pastaschotel, een gezonde groenteschotel of romige kip met rijst uit de oven.

Ovenschotel met bacon en ui
Quinoa ovenschotel met kip en cashewnoten
Traditionele aardappelgratin
Nacho ovenschotel met pulled chicken
Ovenschotel aardappel chili