Gevulde eieren met avocado

Een klassiek borrelhapje met een moderne twist van avocado.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: porties
Materialen

Bereiding

 Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken zodat de schaal er goed af te pellen is. Pel de eieren en halveer ze. Schep het eigeel uit de halve eitjes.

 Prak het eigeel en de halve avocado tot een glad mengsel. Voeg nu ook mayonaise, peper, zout, citroensap en de helft van de gehakte bieslook er aan toe en meng goed door. Voeg dit mengsel in een spuitzak.

 Vul de halve eieren nu met het avocado mengsel. Maak de eitjes af met een kwartje van de cherrytomaat en de overgebleven bieslook.

  Dit recept is gemaakt door Jaimy

95 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

3 x recepten met pompoen

Pompoenrisotto
Pompoensoep
Pompoencake

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.