Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde eieren met avocado

Een klassiek borrelhapje met een moderne twist van avocado.

Ingrediënten
  • 4 eieren
  • 1/2 avocado
  • 2 cherry tomaten
  • 5 gr bieslook
  • 1 eetlepel citroensap
  • peper en zout
  • 1 theelepel mayonaise
Materialen
  • spuitzak

Bereiding
Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken zodat de schaal er goed af te pellen is. Pel de eieren en halveer ze. Schep het eigeel uit de halve eitjes.

Gevuld-ei-1.jpg
gevuld-ei-2.jpg
Gevuld-ei-3.jpg

Prak het eigeel en de halve avocado tot een glad mengsel. Voeg nu ook mayonaise, peper, zout, citroensap en de helft van de gehakte bieslook er aan toe en meng goed door. Voeg dit mengsel in een spuitzak.

Gevuld-ei-4.jpg
Gevuld-ei-5.jpg
Gevuld-ei-6.jpg

Vul de halve eieren nu met het avocado mengsel. Maak de eitjes af met een kwartje van de cherrytomaat en de overgebleven bieslook.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

Beoordeling (58 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Amandelstaaf
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst