Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde eieren met avocado

Een klassiek borrelhapje met een moderne twist van avocado.

Ingrediënten
  • 4 eieren
  • 1/2 avocado
  • 2 cherry tomaten
  • 5 gr bieslook
  • 1 eetlepel citroensap
  • peper en zout
  • 1 theelepel mayonaise
Materialen
  • spuitzak

Bereiding
Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken zodat de schaal er goed af te pellen is. Pel de eieren en halveer ze. Schep het eigeel uit de halve eitjes.

Gevuld-ei-1.jpg
gevuld-ei-2.jpg
Gevuld-ei-3.jpg

Prak het eigeel en de halve avocado tot een glad mengsel. Voeg nu ook mayonaise, peper, zout, citroensap en de helft van de gehakte bieslook er aan toe en meng goed door. Voeg dit mengsel in een spuitzak.

Gevuld-ei-4.jpg
Gevuld-ei-5.jpg
Gevuld-ei-6.jpg

Vul de halve eieren nu met het avocado mengsel. Maak de eitjes af met een kwartje van de cherrytomaat en de overgebleven bieslook.

Dit recept is gemaakt door Jaimy

Beoordeling (14 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x oranje recepten
  • Hapjes
Oranje paprika met roomkaas
  • Hapjes
Oranje kaasballetjes
  • Gebak en taart
Oranje kroontjes met abrikoosjes

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Salade met gnocchi en gegrilde groene asperges
Salade met witlof en ei
Sandwich met gerookte zalm met komkommer
Smoothie bowl met banaan en aardbei
Caprese salade met perzik