Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde Italiaanse bol

Lekker mediterraans gevuld broodje met gekruid gehakt, gedroogde tomaatjes, feta blokjes en munt

Ingredienten

300 gr rundergehakt
3 italiaanse bollen
8 gedroogde tomaatjes
1 kleine rode ui
1 rode peper
1 theel komijn, gemalen
½ theel koriander, gemalen
Paar blaadjes verse munt
Paar takjes verse peterselie
Peper en zout
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
100 gr fetablokjes
 
Bereiding
Snijd de rode ui en rode peper klein en de gedroogde tomaatjes in stukjes. Bak de uien met de rode peper en het gehakt in een pan. Snijd in de tussentijd de bovenste helft van de Italiaanse bol en hol deze verder uit.
gevulde italiaanse bol 01
gevulde italiaanse bol 01
gevulde italiaanse bol 01
gevulde italiaanse bol 01
Voeg de stukjes gedroogde tomaat, komijn, koriander en verse peterselie toe aan het gehakt en schep goed door. Breng op smaak met wat peper en zout. Voeg op het laatst de blokjes feta en verse munt toe. Schep het mengsel in de broodjes en bestrooi met pijnboompitten.
 
Ook lekker in een kleiner broodje als lunch.

 

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×