Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Gevulde portobello’s met mexicaanse vulling

Grote champignons gevuld met een heerlijke vegetarische vulling met een Mexicaanse twist.

Ingrediënten

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de steeltjes uit de portobello’s en schraap wat van de binnenkant er uit met een lepel. Smeer een ovenschaal in met een beetje olie en ook de portobello’s lichtjes. Doe de tomatensaus in een kommetje en voeg de komijn, paprikapoeder en chili toe. Laat de maïs en bonen uitlekken en schep door de tomatensaus samen met de fijngehakte rode ui. Vul de grote champignons ermee en bestrooi met kaas en zet ze ca. 10 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten is. Schep er een beetje zure room op en bestrooi eventueel met wat peterselie of koriander.

 Lekker als hoofdgerecht (2 p.p.) met bijvoorbeeld een salade er bij of als lunch.

  Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor nog meer leuke kook en bakvideo’s. Elke donderdag komt er een nieuwe video online.

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×
+
Bewaar deze site als app-icoon op je beginscherm:
klik en kies 'Zet op beginscherm'.