Maissalade met Mexicaanse twist

Heerlijke frisse maïs salade met paprika, jalapeño, peterselie en limoen. In 10 minuutjes heb je deze verfrissende salade al klaar. Lekker als bijgerecht bij bijvoorbeeld een barbecue.

Bijgerecht 10 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Spoel de maïs af en doe in een grote schaal. Snijd de rode ui fijn en de paprika in blokjes.

  2. De verse kruiden hak je fijn. De jalapeño snijd je ook fijn.

  3. Doe vervolgens alle ingrediënten bij de maïs in de grote schaal. Breng op smaak met de limoensap, olijfolie, peper, zout en de chili vlokjes en je maïssalade is klaar!

Heeft het gesmaakt?
1 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.