Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Italiaanse bol met vegetarisch gehakt

Lekker Italiaans lunch gerecht met pesto, tomaat, vegetarisch gehakt en mozzarella

Ingrediënten
2 italiaanse bollen
200 gr vegetarisch gehakt
1 bol mozzarella
2 tomaten
4 eetl pesto
Verse basilicum
2 eetl pijnboompitten
Peper en zout
 
Bereiding
Verwarm de grill of de oven op 180 graden. Snijd de broodjes doormidden en besmeer met pesto. Rul het gehakt met een beetje peper en zout en verdeel over de broodjes. Snijd de tomaat in stukjes en verwijder de zaadjes. Verdeel de stukjes tomaat over het gehakt. Snijd de mozzarella in dunne plakjes en leg deze op het vlees en de tomaten. Bestrooi met pijnboompitten en zet even onder de grill totdat de mozzarella gesmolten is. Of zet ongeveer 10 min in de oven. Haal de broodjes uit de oven en beleg met een paar verse basilicumblaadjes.
 

Sandra

Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk!

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×