Ga naar de inhoud
Kaneelvingers

Kaneelvingers

Super makkelijk en snel recept voor kaneelvingers, ook ideaal om te maken met kinderen. Je maakt ze in een kwartiertje met maar 4 ingrediënten.

15 M + 15 M oventijd

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.

Ingrediënten

Voor stuks

  • 3 vellen bladerdeeg
  • 1 eidooier
  • 2 eetl a 3suiker
  • 1 theel kaneel

Benodigdheden

  • bakplaat
  • Bakpapier

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Laat de vellen bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de velletjes bladerdeeg in 6 repen en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Klop de eidooier los en bestrijk de bovenzijde van de reepjes met het ei.


    kaneelvingers stap 1 kaneelvingers stap 2 kaneelvingers stap 3
  2. Roer de suiker en kaneel door elkaar en bestrooi de reepjes met hiermee. Zet de bakplaat ongeveer 15 min in de oven totdat ze mooi gerezen en bruin zijn. Lekker voor bij de koffie of thee.