Kaneelvingers

Super makkelijk en snel recept voor kaneelvingers, ook ideaal om te maken met je kinderen

Ingredienten
3 vellen bladerdeeg
1 eidooier
2 a 3 eetl suiker
1 theel kaneel
 
Materialen
Bakplaat
Bakpapier
 
Bereiding
Laat de vellen bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de velletjes bladerdeeg in 6 repen en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Klop de eidooier los en bestrijk de bovenzijde van de reepjes met het ei.
 
kaneelvingers 01
kaneelvingers 01
kaneelvingers 01
Roer de suiker en kaneel door elkaar en bestrooi de reepjes met hiermee. Zet de bakplaat ongeveer 15 min in de oven totdat ze mooi gerezen en bruin zijn. Lekker voor bij de koffie of thee.
 
Vind je dit leuk?
155 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!