Kip teriyaki salade

Een maaltijdsalade hoeft niet saai te zijn: deze kip teriyaki salade is vullend en staat binnen 30 minuten op tafel

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 4 personen

Teriyakisaus

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de harde uiteinden van de aspergetips af en grill in de grillpan. Voeg de ingrediënten voor de teriyakisaus samen in een kom en meng door elkaar. Bestrijk de kipfilets met een beetje olijfolie en bak gaar in de grillpan. Snijd de ui in ringen en voeg samen met de saus toe zodra de kip gaar is. Neem na een paar minuten de pan van het vuur.

  2. Snijd ondertussen de mango in kleine stukjes. Verdeel de sla over 4 borden, gevolgd door de aspergetips, taugé en mango. Snijd de gegrilde kipfilet in plakjes en leg erbovenop. Schenk daarna de teriyakisaus eroverheen samen met wat uienringetjes. Maak af met wat sesamzaadjes.

  3. Tip: houd je van pittig? Voeg dan wat rode peper toe.

Heeft het gesmaakt?
175 stemmen Bedankt voor je stem!