Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Lente stamppot met rucola

Een stamppotje met rucola en tomaat dat lekker smaakt in de winter maar ook in de lente

Ingrediënten

Bereiding

 Kook de aardappels in een pan met water ca 15 tot 20 minuten tot ze gaar zijn. Giet ze af en stamp ze fijn met de boter en een snuf nootmuskaat, peper en zout. Giet beetje bij beetje de warme melk er bij. Roer de kaas er door en laat smelten.

 Schep dan de rucola er door. Halveer de tomaatjes en voeg deze ook als laatste toe. Garneer de stamppot met wat extra rucola en de pijnboompitjes. Lekker met een stukje vlees of vis.

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×