Lente stamppot met rucola

Een stamppotje met rucola en tomaat dat lekker smaakt in de winter maar ook in de lente

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 4 personen

Bereiding

  1. Kook de aardappels in een pan met water ca 15 tot 20 minuten tot ze gaar zijn. Giet ze af en stamp ze fijn met de boter en een snuf nootmuskaat, peper en zout. Giet beetje bij beetje de warme melk er bij. Roer de kaas er door en laat smelten.

  2. Schep dan de rucola er door. Halveer de tomaatjes en voeg deze ook als laatste toe. Garneer de stamppot met wat extra rucola en de pijnboompitjes. Lekker met een stukje vlees of vis.

Heeft het gesmaakt?
338 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!