Mini bosvruchtentaartjes
Leuk om te trakteren of als toetje: kleine gebakjes van appeltaartdeeg gevuld met bosvruchten
 Ingrediënten
1 mix voor appeltaart + eventuele ingrediënten volgens verpakking
200 gr bosvruchten zoals aardbeien, blauwe bessen en frambozen
50 gr suiker
Boter om in te vetten
1 eetlepel bloem + om te bestuiven
3 eetl paneermeel
1 losgeklopt ei om te bestrijken
Materialen
Muffinvorm
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Maak het appeltaart deeg volgens de verpakking. Vet de muffinvormpjes in. Bestuif een werkvalk met bloem. Rol ¾ van het deeg uit en steek met een ronde vorm (kommetje bijvoorbeeld) rondjes er uit die iets groter zijn dan de muffinvorm zelf.






Leg ze kruislings over de appeltaartjes en druk de uiteindes zachtjes vast aan de buitenzijde van de gebakjes. Bestrijk met ei en zet ze ongeveer 25 minuten in de oven totdat ze goudbruin en gaar zijn. Laat ze afkoelen en haal ze uit de vormpjes. Lekker met slagroom of een bolletje ijs.