
Mini pizza met carpaccio
Carpaccio is niet alleen een voorgerecht, maar ook heerlijk op mini pizza met truffel mayonaise, rucola en zongedroogde tomaat.
15 M + 12 M
Ingrediƫnten: Mini pizza met carpaccio
Voor stuks
-
250 ml pizzasaus
-
100 gr zongedroogde tomaten
-
4 eetlepels Parmezaanse kaas
-
125 gr carpaccio
-
60 gr geraspte mozzarella
-
Een handje rucola
-
4 eetlepels pijnboompitjes
-
4 eetlepels truffel mayonaise
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding: Mini pizza met carpaccio
-
Verwarm de oven op 220 graden. Maak het deeg volgens de aanwijzingen van de verpakking of volgens het recept. Vorm vervolgens 8 kleine pizzaās van het deeg. Voeg op elke pizza een beetje van de pizzasaus toe en een beetje van de mozzarella en de pijnboompitten. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en verdeel over de mini pizzaās. Bak de pizzaās in ongeveer 12 minuten gaar.
-
Haal de pizzaās uit de oven en verdeel hier vervolgens de carpaccio, Parmezaanse kaas, rucola en truffel mayonaise overheen.
-
Tip: Volgens de aanwijzingen van het pak pizzadeeg wordt er olie toegevoegd aan het deeg. Voor extra veel truffelsmaak kun je ook truffelolie toevoegen.
-
Dit recept is gemaakt door Jaimy
Heeft het gesmaakt?
83 stemmen
Voedingswaarden per persoon/stuk
- kcal 230
- vet 12 gr
- verzadigd vet 4.5 gr
- koolhydraten 20 gr
- w.v. suikers 2.5 gr
- vezels 1.5 gr
- eiwit 9 gr
- zout 1.2 gr
Ook lekker