Mini pizza met carpaccio

Carpaccio is niet alleen een voorgerecht, maar ook heerlijk op mini pizza met truffel mayonaise, rucola en zongedroogde tomaat.

Hapjes en snacks 15 min + 12 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 220 graden. Maak het deeg volgens de aanwijzingen van de verpakking of volgens het recept. Vorm vervolgens 8 kleine pizza’s van het deeg. Voeg op elke pizza een beetje van de pizzasaus toe en een beetje van de mozzarella en de pijnboompitten. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en verdeel over de mini pizza’s. Bak de pizza’s in ongeveer 12 minuten gaar.

  2. Haal de pizza’s uit de oven en verdeel hier vervolgens de carpaccio, Parmezaanse kaas, rucola en truffel mayonaise overheen.

  3. Tip: Volgens de aanwijzingen van het pak pizzadeeg wordt er olie toegevoegd aan het deeg. Voor extra veel truffelsmaak kun je ook truffelolie toevoegen.

  4. Dit recept is gemaakt door Jaimy

Heeft het gesmaakt?
82 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.