Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Italiaans

Lekkere Italiaanse recepten zoals plaatpizza,  spaghetti, gnocchi, risotto of lasagne met bijvoorbeeld mozzarella, basilicum en tomaat. Sluit af met een heerlijke tiramisu

Spaghetti bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Makkelijk recept voor de lekkerste pasta bolognese met een smaakvolle saus op basis van gehakt, zonder pakjes en zakjes!

Lasagne met witte asperges
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Witte asperges met ham zijn een gouden combi, zeker in deze romige aspergelasagne met bechamelsaus met pesto

Kip parmezaan met pasta uit 1 pan
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Dit eenpansgerecht met pasta, kip en parmezaanse kaas heeft een lekkere krokante topping en is een makkelijk recept met weinig afwas!

Cannelloni met asperges en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijk lenterecept van groene asperges opgerold in lasagnevellen onder een romige geitenkaassaus en een topping van krokante croutons

Gevulde champignons bolognese
  • Hapjes
  • 45 min
  • 10-15 stuks
  • **

In dit recept wordt de bekende bolognesesaus gebruikt als vulling voor champignons, een heerlijk hapje of bijgerecht!

Italiaanse groentesoep
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4-6 porties
  • **

Deze Italiaanse tomatensoep bevat veel groenten en gehaktballetjes met pesto

Pizza krans met salami
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min
  • 1 krans
  • **

Deze krans met pizzavulling is een leuke variant van pizza, gevuld met salami, mozzarella, champignons en paprika

Lasagne met courgette
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 3 personen
  • **

Makkelijke basis lasagne met laagjes kruidige gehaktsaus en plakjes gegrilde courgette

Gnocchi roerbak met broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • **

Licht krokant gebakken gnocchi uit de pan met broccoli, spekjes en champignons

Italiaans voorgerecht in een glaasje
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Dit voorgerecht met tomaat, mozzarella en rauwe ham is past perfect bij een Italiaans diner

Gevulde champignons met truffelrisotto
  • Hapjes
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 10 stuks
  • **

Een heerlijk vegetarisch hapje uit de oven van gevulde champignons met risotto met truffelsmaak.

Kip Parmezaan
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Ovenschotel met kip bedekt met een laagje tomatensaus, Parmezaanse kaas en knapperige croutons

Aubergine ovenschotel met geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarische ovenschotel die lijkt op melanzane parmigiana maar dan met zachte geitenkaas

Cannelloni met spinazie en zalm
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige spinazie is een heerlijke ovenschotel

Pasta ovenschotel met witlof
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Deze gegratineerde witlof in parmaham combineert heerlijk bij de pasta in tomatensaus in deze schotel

Gevulde aardappels bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 10 min oventijd
  • 8 stuks
  • **

Bolognese saus combineert niet alleen lekker met pasta maar ook met aardappels!

Mini pizza met carpaccio
  • Hapjes
  • 15 min + 12 min
  • 8 stuks
  • **

Carpaccio is niet alleen een voorgerecht, maar ook heerlijk op mini pizza met truffel mayonaise, rucola en zongedroogde tomaat.

Lasagne met champignon saus
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 40 min
  • 4 personen
  • **

Deze lasagne met champignons en spinazie is een heerlijke vegetarische ovenschotel

Gegratineerde gnocchi ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • **

Gegratineerde gnocchi in een romige paprikasaus

Gevulde tomaten met pesto risotto
  • Bijgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Deze gevulde tomaten met Italiaanse twist zijn een heerlijk hapje of bijgerecht.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 3-5 personen
  • **

Oranje gnocchi gemaakt van zoete aardappel in een romige saus met spinazie.

Pasta met truffel roomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Dit pasta recept met champignons en truffel is echt genieten en super makkelijk te maken!

Pizza met perzik en ricotta
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min oventijd
  • 2 pizza's
  • **

Zomerse pizza met plakjes perzik op een laagje romige ricotta met gekarameliseerde ui

Ziti al forno met gehaktballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze Italiaanse pastaschotel met gehaktballetjes en lekker veel mozzarella is ultiem genieten!

Pasta pesto salade met kip
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse salade met pesto en gerookte kip is lekker als lunch of lichte maaltijd

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×