Stokbrood van de BBQ

Maak met maar 3 ingrediënten een lekkere snack met mozzarella en pesto voor bij de bbq

Ingrediënten

2 kleine afbak stokbroden
2 bollen mozzarella
100 gr groene pesto
 
Materialen
Aluminiumfolie
 
Bereiding
Snijd de stokbroden net niet helemaal door in plakjes. Besmeer de binnenzijde van de inkepingen met pesto. Snijd de bollen mozzarella in zo dun mogelijke plakjes. Stop deze plakjes ook in de inkepingen, duw ze er zo ver mogelijk in anders bestaat de kans dat de mozzarella er uit gaat lekken. Wikkel de gevulde stokbroden in aluminiumfolie en leg ze ongeveer 7 min op de bbq totdat ze lichtbruin zijn en de mozzarella gesmolten is.
 
61 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.