Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Omelet wrap met zalm en roomkaas

Een leuke manier om te variëren met de lunch: tover je omelet om tot een ei wrap!

Ingrediënten
  • 4 eieren
  • Scheutje melk
  • Snuf peper en zout
  • 100 gr gerookte zalm
  • Roomkaas light
  • Een handje rucola
  • 8 cherrytomaatjes
  • Een handje pijnboompitten

Bereiding
Klop 2 eieren los met een scheutje melk en voeg wat peper en zout toe. Zet een pan op het vuur, doe er een klein beetje olijfolie in en giet het eimengsel erin. Laat de omelet stollen en bak aan beide kanten lichtbruin. Neem de omelet uit de pan en laat even afkoelen. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge pan.

omelet-wrap-zalm-roomkaas-stap-1.jpg
omelet-wrap-zalm-roomkaas-stap-2.jpg
omelet-wrap-zalm-roomkaas-stap-3.jpg
omelet-wrap-zalm-roomkaas-stap-4.jpg

Smeer de omelet in met de roomkaas en leg er wat rucola op, gevolgd door wat plakjes gerookte zalm, de gehalveerde cherrytomaatjes en geroosterde pijnboompitjes. Rol de omelet op als een wrap en zet vast met een prikker.

Beoordeling (88 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette