Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Omelet wrap met zalm en roomkaas

Een leuke manier om te variëren met de lunch: tover je omelet om tot een ei wrap!

Ingrediënten
  • 4 eieren
  • Scheutje melk
  • Snuf peper en zout
  • 100 gr gerookte zalm
  • Roomkaas light
  • Een handje rucola
  • 8 cherrytomaatjes
  • Een handje pijnboompitten

Bereiding
Klop 2 eieren los met een scheutje melk en voeg wat peper en zout toe. Zet een pan op het vuur, doe er een klein beetje olijfolie in en giet het eimengsel erin. Laat de omelet stollen en bak aan beide kanten lichtbruin. Neem de omelet uit de pan en laat even afkoelen. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge pan.

Smeer de omelet in met de roomkaas en leg er wat rucola op, gevolgd door wat plakjes gerookte zalm, de gehalveerde cherrytomaatjes en geroosterde pijnboompitjes. Rol de omelet op als een wrap en zet vast met een prikker.

ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

×