Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Omelet wrap met zalm en roomkaas

Een leuke manier om te variëren met de lunch: tover je omelet om tot een ei wrap!

Ingrediënten
  • 4 eieren
  • Scheutje melk
  • Snuf peper en zout
  • 100 gr gerookte zalm
  • Roomkaas light
  • Een handje rucola
  • 8 cherrytomaatjes
  • Een handje pijnboompitten

Bereiding
Klop 2 eieren los met een scheutje melk en voeg wat peper en zout toe. Zet een pan op het vuur, doe er een klein beetje olijfolie in en giet het eimengsel erin. Laat de omelet stollen en bak aan beide kanten lichtbruin. Neem de omelet uit de pan en laat even afkoelen. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge pan.

omelet-wrap-zalm-roomkaas-stap-1.jpg
omelet-wrap-zalm-roomkaas-stap-2.jpg
omelet-wrap-zalm-roomkaas-stap-3.jpg
omelet-wrap-zalm-roomkaas-stap-4.jpg

Smeer de omelet in met de roomkaas en leg er wat rucola op, gevolgd door wat plakjes gerookte zalm, de gehalveerde cherrytomaatjes en geroosterde pijnboompitjes. Rol de omelet op als een wrap en zet vast met een prikker.

Beoordeling (96 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x sinterklaas recepten
  • Gebak en taart
Speculaascake met appel
  • Gebak en taart
Amandelstaaf
  • Gebak en taart
Sinterklaas pepernotentaart

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddestoelensoep, jachtschotel, of een pompoencruble bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddestoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

Hartige groentetaart met pastinaak
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool
Gevulde portobello in bladerdeeg
Paddenstoelenbouillon
Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst