Omelet met avocado

Deze lunch van omelet met avocado, pesto en tomaatjes is niet alleen gezond, maar ook erg smakelijk. Extra lekker met feta erbij.

Lunch recept 15 min

ingrediënten

voor 1 persoon

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Hak de peterselie fijn.

  2. Klop de eieren los met een garde samen met amandelmelk en een snuf peper en zout.

  3. Verhit een koekenpan en laat daar de boter in smelten.

  4. Giet vervolgens het eimengsel erin. Ongeveer 1-2 minuten later strooi je hier de helft van de peterselie op. Bak de omelet aan beide kanten gaar.

  5. Snijd ondertussen de avocado in reepjes en de tomaatjes doormidden.

  6. Leg de omelet op een bord.

  7. Verdeel de pesto over de omelet en leg hierop de tomaatjes, avocado en de rest van de verse peterselie.

  8. Verkruimel de feta eroverheen.

Heeft het gesmaakt?
43 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.