Omelet met avocado
Deze lunch van omelet met avocado, pesto en tomaatjes is niet alleen gezond, maar ook erg smakelijk. Extra lekker met feta erbij.
ingrediënten
Bereiding
-
Hak de peterselie fijn.
-
Klop de eieren los met een garde samen met amandelmelk en een snuf peper en zout.
-
Verhit een koekenpan en laat daar de boter in smelten.
-
Giet vervolgens het eimengsel erin. Ongeveer 1-2 minuten later strooi je hier de helft van de peterselie op. Bak de omelet aan beide kanten gaar.
-
Snijd ondertussen de avocado in reepjes en de tomaatjes doormidden.
-
Leg de omelet op een bord.
-
Verdeel de pesto over de omelet en leg hierop de tomaatjes, avocado en de rest van de verse peterselie.
-
Verkruimel de feta eroverheen.

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.