Omelet met avocado
Deze lunch van omelet met avocado, pesto en tomaatjes is niet alleen gezond, maar ook erg smakelijk. Extra lekker met feta erbij.
15 M
Ingrediƫnten
Voor persoon
-
3 eieren
-
1 eetlepel (amandel)melk
-
1 klontje ongezouten roomboter ( plantaardig )
-
25 gr feta
-
peper & zout
-
1 handje verse peterselie
-
0.5 avocado
-
1 eetlepel pesto
-
3 cherrytomaatjes
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Hak de peterselie fijn.
-
Klop de eieren los met een garde samen met amandelmelk en een snuf peper en zout.
-
Verhit een koekenpan en laat daar de boter in smelten.
-
Giet vervolgens het eimengsel erin. Ongeveer 1-2 minuten later strooi je hier de helft van de peterselie op. Bak de omelet aan beide kanten gaar.
-
Snijd ondertussen de avocado in reepjes en de tomaatjes doormidden.
-
Leg de omelet op een bord.
-
Verdeel de pesto over de omelet en leg hierop de tomaatjes, avocado en de rest van de verse peterselie.
-
Verkruimel de feta eroverheen.
Heeft het gesmaakt?
45 stemmen
Ook lekker