Ontbijtmuffins met havermout

Deze havermout muffins met banaan en blauwe bessen zijn ideaal als gezond ontbijt on the go of als tussendoortje

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: stuks
Benodigdheden

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de havervlokken in een keukenmachine en maal ze fijn. Voeg de bananen, eieren, bakpoeder en Griekse yoghurt hieraan toe en mix tot een glad beslag. Meng op het laatst met een spatel de blauwe bessen erdoorheen.

 Schep het beslag in de muffinvormpjes en leg er wat stukjes pecannoten bovenop. Zet 30 minuten in de oven. Controleer met een satéprikker of de muffins gaar zijn en laat afkoelen.

 Deze ontbijtmuffins zijn 2-3 dagen houdbaar. Wil je er langer van genieten, vries ze dan in.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!