Paassalade met kip en geitenkaas
Frisse salade met kip, mango en geitenkaas die niet mag ontbreken tijdens de paasbrunch.
25 M
Ingrediënten
Voor personen
-
175 gr mango
-
1 avocado
-
100 gr veldsla
-
250 gr kipfilet
-
Handje ongezouten pistachenootjes
-
75 gr zachte geitenkaas
-
6 radijsjes
-
125 gr gele cherrytomaatjes
-
snufje tijm
Dressing
-
Snuf zout
-
Snuf peper
-
1 eetlepel honing
-
scheutje olijfolie
-
50 ml sinaasappelsap
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de kip in blokjes. Kruid deze met een snufje tijm en peper en zout. Bak in een pan met een beetje olie in ca. 8 minuten gaar. Snijd de mango, avocado, radijsjes en tomaatjes in stukjes. Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar.
-
Verdeel de sla over 2 borden of een grote kom. Verdeel de groenten en mango erdoor en vervolgens ook de dressing. Kruimel de geitenkaas er over en wat pistache. Serveer de paassalade lauwwarm of koud.
Heeft het gesmaakt?
144 stemmen
Ook lekker
3x lekkere Paasrecepten 2024