Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Paassalade met kip en geitenkaas

Frisse salade met kip, mango en geitenkaas die niet mag ontbreken tijdens de paasbrunch.

Ingrediënten
  • 175 gr mango
  • 1 avocado
  • 100 gr veldsla
  • 250 gr kipfilet
  • Handje ongezouten pistachenootjes
  • 75 gr zachte geitenkaas
  • 6 radijsjes
  • 125 gr gele cherrytomaatjes
  • snufje tijm
Dressing
  • Snuf zout
  • Snuf peper
  • 1 eetlepel honing
  • scheutje olijfolie
  • 50 ml sinaasappelsap

Bereiding
Snijd de kip in blokjes. Kruid deze met een snufje tijm en peper en zout. Bak in een pan met een beetje olie in ca. 8 minuten gaar. Snijd de mango, avocado, radijsjes en tomaatjes in stukjes. Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar.

Verdeel de sla over 2 borden of een grote kom. Verdeel de groenten en mango erdoor en vervolgens ook de dressing. Kruimel de geitenkaas er over en wat pistache. Serveer de paassalade lauwwarm of koud.

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×