Ga naar de inhoud
Paassalade met kip en geitenkaas

Paassalade met kip en geitenkaas

Frisse salade met kip, mango en geitenkaas die niet mag ontbreken tijdens de paasbrunch.

25 M

De moeilijkheidsgraad van dit receptuur is: makkelijk.
Glutenvrij recept Koolhydraat arm recept

Ingrediënten

Voor personen

  • 175 gr mango
  • 1 avocado
  • 100 gr veldsla
  • 250 gr kipfilet
  • Handje ongezouten pistachenootjes
  • 75 gr zachte geitenkaas
  • 6 radijsjes
  • 125 gr gele cherrytomaatjes
  • snufje tijm

Dressing

  • Snuf zout
  • Snuf peper
  • 1 eetlepel honing
  • scheutje olijfolie
  • 50 ml sinaasappelsap

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de kip in blokjes. Kruid deze met een snufje tijm en peper en zout. Bak in een pan met een beetje olie in ca. 8 minuten gaar. Snijd de mango, avocado, radijsjes en tomaatjes in stukjes. Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar.


  2. Verdeel de sla over 2 borden of een grote kom. Verdeel de groenten en mango erdoor en vervolgens ook de dressing. Kruimel de geitenkaas er over en wat pistache. Serveer de paassalade lauwwarm of koud.