Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Paassalade met kip en geitenkaas

Frisse salade met kip, mango en geitenkaas die niet mag ontbreken tijdens de paasbrunch.

Ingrediënten
  • 175 gr mango
  • 1 avocado
  • 100 gr veldsla
  • 250 gr kipfilet
  • Handje ongezouten pistachenootjes
  • 75 gr zachte geitenkaas
  • 6 radijsjes
  • 125 gr gele cherrytomaatjes
  • snufje tijm
Dressing
  • Snuf zout
  • Snuf peper
  • 1 eetlepel honing
  • scheutje olijfolie
  • 50 ml sinaasappelsap

Bereiding
Snijd de kip in blokjes. Kruid deze met een snufje tijm en peper en zout. Bak in een pan met een beetje olie in ca. 8 minuten gaar. Snijd de mango, avocado, radijsjes en tomaatjes in stukjes. Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar.

Verdeel de sla over 2 borden of een grote kom. Verdeel de groenten en mango erdoor en vervolgens ook de dressing. Kruimel de geitenkaas er over en wat pistache. Serveer de paassalade lauwwarm of koud.

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×